Sting susţine ultimul concert din turneul "Back to Bass"

Cântăreţul britanic Sting vine la Bucureşti miercuri, în ziua în care va susţine ultimul concert din turneul "Back to Bass", pe scena complexului Romexpo, informează un comunicat remis MEDIAFAX de organizatori.

263 afișări
Imaginea articolului Sting susţine ultimul concert din turneul "Back to Bass"

Sting susţine ultimul concert din turneul "Back to Bass" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În deschiderea show-ului lui Sting, de la ora 18.00, vor concerta James Walsh şi Mike & The Mechanics, artistul britanic urmând să înceapă să cânte în jurul orei 21.00.

Miercuri, Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine publică în zona desfăşurării concertului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la/ de la concert. Accesul publicului spectator se va face cu începere de la ora 16.00, prin poarta de acces pietonal şi auto nr. 2, situată la intrarea B în curtea Complexului Expoziţional Romexpo, dinspre Bulevardul Expoziţiei. Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Capitalei face următoarele recomandări: cei care participă la acest concert să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia, să achiziţioneze bilete doar prin modalităţile şi din punctele stabilite de organizatorul evenimentului.

Spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator privind orele de acces, trasee de deplasare şi obiectele cu care accesul în zona de desfăşurare a evenimentului este interzis, printre care sticle (inclusiv sticlele de parfum de peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve şi alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, scaune, arme, spray-uri, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, cască de motocicletă, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale şi semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) şi aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive şi incendiare, substanţe iritant-lacrimogene şi cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Organizatorul va delimita zona pentru public astfel: zona Gold va fi dispusă în faţa scenei, zona Silver va fi dispusă în continuarea zonei Gold, zona Normal va fi montată în continuarea zonei Silver şi zona Tribună va fi montată în vecinătatea scenei.

Sting, în vârstă de 61 de ani, a lansat 10 albume de când a început să cânte solo, în 1984. A jucat şi în filme, precum "Quadrophenia", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", şi a interpretat propriul rol în mai multe seriale de televiziune, inclusiv în "Familia Simpson".

Compozitor, interpret, autor, actor, activist - Sting s-a născut în oraşul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland şi Andy Summers. Formaţia a lansat cinci albume, a câştigat şase premii Grammy, iar în 2003 a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Sting a vândut aproape 100 de milioane de albume, solo şi alături de grupul The Police. Ca artist solo a câştigat 10 premii Grammy, un Glob de Aur, un Emmy şi a fost de trei ori nominalizat la Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici