Suceava: Peste 800 de artişti din România şi Europa, la Bucovina Rock Castle, în Cetatea de Scaun

Peste opt sute de artişti din diverse ţări europene vor participa la Festivalul "Bucovina Rock Castle", care se va desfăşura în Cetatea de Scaun a Sucevei, în perioada 22-25 august, a anunţat vineri preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, care a menţionat că intrarea va fi gratuită în acest an.

208 afișări
Imaginea articolului Suceava: Peste 800 de artişti din România şi Europa, la Bucovina Rock Castle, în Cetatea de Scaun

Suceava: Peste 800 de artişti din România şi Europa, la Bucovina Rock Castle, în Cetatea de Scaun (Imagine: bucovinarockcastle.ro)

Nechifor a declarat într-o conferinţă de presă că acest festival, aflat la a treia ediţie, este aşteptat de public şi că în acest an va fi crescută alocarea financiară, dar şi perioada de desfăşurare, de la trei la patru zile.

El a mai spus că vor participa trupe din România, Ungaria, Marea Britanie, Grecia, Macedonia, Ucraina şi Republica Moldova, fiind implicate 856 de persoane pentru acest eveniment care se va desfăşura în Cetatea de Scaun a Sucevei.

"Încercăm să creştem acest festival. Este o aşteptare foarte mare şi un public doritor de un astfel de festival", a spus Nechifor, care a menţionat că finanţarea va fi asigurată de Centrul Cultural Bucovina şi Muzeul Bucovinei.

Totodată, pe parcursul festivalului vor fi comercializate materiale promoţionale, cum ar fi tricouri personalizate şi afişe ale spectacolului.

Cătălin Nechifor a precizat că intrarea va fi gratuită şi se va percepe doar taxa de vizitare a Cetăţii de Scaun, care este modică.

Festivalul "Bucovina Rock Castle" a fost lansat în 2011, ca o manifestare gândită în spiritul renaşterii rockului românesc prin tânăra generaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici