"Super-răi", locul I în box office-ul nord-american pentru a doua săptămână consecutiv

Comedia "Super-răi", care prezintă povestea a doi prieteni obsedaţi de fete, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american pentru al doilea weekend consecutiv, după ce a obţinut încasări de 18 milioane de dolari de vineri până duminică, transmite AFP.

1 afișare
Imaginea articolului "Super-răi", locul I în box office-ul nord-american pentru a doua săptămână consecutiv

"Super-răi", locul I în box office-ul nord-american pentru a doua săptămână consecutiv

Filmul destinat adolescenţilor, distribuit în aproape 3.000 de săli de cinema în Statele Unite, a reuşit să obţină încasări 68,57 milioane de dolari în primele zece zile de la lansarea sa pe marile ecrane.

"Ultimatumul lui Bourne", cu Matt Damon în rolul principal, bazat pe un bestseller scris de Robert Ludlum, a urcat de pe al treilea pe al doilea loc, după ce a obţinut încasări de 12,36 milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute. Din momentul lansării sale pe marile ecrane din America de Nord, în urmă cu patru săptămâni, filmul a reuşit să adune 185 de milioane de dolari.

Pe locul al treilea s-a situat un alt film de acţiune, a treia parte a seriei "Ora de vârf", cu Chris Tucker şi Jackie Chan în rolurile principale, care a obţinut încasări de 12,25 milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici