Suplimentare de 1.500 de bilete la concertul Metallica

Organizatorii concertului Metallica din Bucureşti, alături de managementul trupei, au hotărât suplimentarea biletelor la spectacol cu 1.500 de bucăţi, pentru a contracara vânzarea tichetelor pe piaţa neagră, la preţuri mult mai mari.

149 afișări
Imaginea articolului Suplimentare de 1.500 de bilete la concertul Metallica

Suplimentare de 1.500 de bilete la concertul Metallica (Imagine: Mediafax Foto)

Chiar dacă concertul Metallica, care va avea loc pe 23 iulie, pe stadionul Cotroceni din Capitală, era sold-out, Emag!c Entertainment şi managementul trupei au decis rearanjarea poziţiei scenei, astfel încât să fie posibilă suplimentarea numărului de bilete.

Astfel, începând cu 11 iunie, ora 00.00, încă 1.500 de bilete în Gazon A şi Gazon B vor putea fi achiziţionate de pe site-ul www.myticket.ro, precum şi din reţeaua magazinelor Diverta, la preţurile de 180, respectiv 100 de lei, fiecare comandă fiind limitată la un număr de patru bilete.

După ce concertul Metallica a fost anunţat oficial ca fiind sold-out, biletele pentru acest eveniment au început să se vândă la preţuri exorbitante pe "piaţa neagră", numeroşi fani plângându-se de situaţia apărută.

"Revânzarea biletelor la preţuri mult mai mari decât valoarea înscrisă este în prezent una din cele mai mari probleme cu care se confruntă industria mondială de live entertainment, afectându-i atât pe artişti, cât mai ales pe spectatori", susţin reprezentanţii Emag!c.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica, s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat opt albume de studio, două albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu şapte premii Grammy. În prezent, trupa lucrează la cel de-al nouălea material de studio, ce urmează a fi lansat anul acesta.

Metallica a mai concertat în România pe 9 iunie 1999, pe stadionul Lia Manoliu.

Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal a anilor '80. În loc se alinieze trendului stabilit de restul formaţiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesbiliă, în acelaşi timp extinzând graniţele genului thrash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziţiilor.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici