Suporterii spanioli nu au fost interesaţi de Palatul Parlamentului. Mai puţin de 300 l-au vizitat

Palatul Parlamentului a fost vizitat în perioada 8 - 10 mai de 1.700 de persoane, din care doar 297 erau suporteri spanioli, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, Mădălina Ududoiu, director general al Centrului Internaţional de Conferinţe.

125 afișări
Imaginea articolului Suporterii spanioli nu au fost interesaţi de Palatul Parlamentului. Mai puţin de 300 l-au vizitat

Suporterii spanioli nu au fost interesaţi de Palatul Parlamentului. Mai puţin de 300 l-au vizitat (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"În zilele de 8, 9 şi 10 mai şi-au înregistrat prezenţa 297 de suporteri spanioli pentru a vizita Palatul Parlamentului. Nu e nimic spectaculos, speranţa de vizitare cu ocazia acestui meci a fost mai mare, dar nu s-a vizitat faţă de câţi au fost interesaţi de meci", a spus Ududoiu.

Ea a arătat că în medie pe zi Palatul Parlamentului este vizitat de 500 de persoane.

"În toate cele trei zile de 8, 9 şi 10 mai au fost 1700 de vizitatori dintre care doar 297 de spanioli", a adăugat Ududoiu.

Finala Europa League, dintre echipele spaniole Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, s-a desfăşurat, miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Capitală.

Pentru acest eveniment, în Bucureşti au fost prezenţi circa 30.000 de spanioli, potrivit estimărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici