Susan Boyle ar putea cânta pentru papa Benedict al XVI-lea

Biserica Catolică a Scoţiei vrea ca interpreta scoţiană Susan Boyle, devenită un adevărat star mondial graţie unei emisiuni de televiziune, să cânte pentru papa Benedict al XVI-lea, în timpul vizitei pe care acesta o va face, în luna septembrie, în Marea Britanie.

35 afișări
Imaginea articolului Susan Boyle ar putea cânta pentru papa Benedict al XVI-lea

Susan Boyle ar putea cânta pentru papa Benedict al XVI-lea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Susan Boyle "ar fi un atu formidabil în programul zilei şi sperăm că vom putea să discutăm posibilitatea participării ei", a declarat un purtător de cuvânt al Bisericii Catolice a Scoţiei, precizând că, până în prezent, nu a fost trimisă o invitaţie oficială.

Clericii scoţieni ar dori ca Susan Boyle să cânte în timpul unei mese în oraşul Glasgow.

Papa Benedict al XVI-lea va efectua prima lui vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii, o ţară cu religie anglicană, în perioada 16 - 19 septembrie. Papa se va întâlni cu regina Elizabeth a II-a şi va vizita oraşele Edinburgh (Scoţia), Canterbury (sudul Angliei) şi Coventry (centrul Angliei).

Susan Boyle, o scoţiană casnică în vârstă de 49 de ani, a ieşit din anonimat în aprilie 2009, cu ocazia emisiunii de televiziune "Britain's Got Talent". Deşi s-a clasat pe locul al doilea în finală, Susan Boyle a devenit un adevărat star, mai întâi pe YouTube, iar apoi în toată lumea.

Aproape 100 de milioane de internauţi au dorit să vadă clipul postat pe internet în care această femeie de aproape 50 de ani, cu o prezenţă fizică departe de alura unui star, dar cu o "voce de înger", a interpretat remarcabil câteva partituri din musicalul "Les Miserables".

Albumul ei de debut, lansat în noiembrie 2009, a intrat direct pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor de discuri din Marea Britanie şi a avut parte de un debut fulminant în Statele Unite, devenind discul care a beneficiat de cea mai bună lansare în 2009, cu 710.000 unităţi vândute în prima săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici