Susan Boyle va înregistra tema muzicală a viitorului film din seria "James Bond"

Susan Boyle, cântăreaţa scoţiană devenită celebră la începutul acestui an după ce a ajuns în finala concursului "Britain's Got Talent", s-a declarat încântată de posibilitatea de a înregistra tema muzicală a următorului film din seria "James Bond", relatează femalefirst.co.uk.

26 afișări
Imaginea articolului Susan Boyle va înregistra tema muzicală a viitorului film din seria "James Bond"

Susan Boyle va înregistra tema muzicală a viitorului film din seria "James Bond"

Următorul film din această franciză de succes îl are pe afiş pe Daniel Craig şi urmează să fie lansat în 2011.

Monty Norman, compozitorul temelor muzicale ale filmelor din această serie, consideră că Susan Boyle ar fi "o alegere minunată".

"Ei (producătorii - n.r.) se gândesc serios la această posibilitate, deoarece are vocea potrivită pentru acest proiect", a spus Monty Norman.

Lee Pfeiffer, coautor al cărţii "The Essential James Bond", a folosit termeni elogioşi atunci când a vorbit despre Susan Boyle, pe care a descris-o drept "o cântăreaţă care te face să te gândeşti la acea perioadă de glorie, când cântăreţe precum Shirley Bassey erau invitate să cânte".

Multe nume mari din industria muzicală au înregistrat temele muzicale ale filmelor "Bond", printre acestea numărându-se Shirley Bassey, Paul McCartney, Madonna, Duran Duran, Tina Turner şi Sherl Crow.

Susan Boyle, în vârstă de 48 de ani, a "zguduit" în acest an topurile muzicale internaţionale, albumul ei de debut "I Dreamed a Dream" ajungând pe primele poziţii.

Acest LP s-a vândut în peste 411.000 de copii în Marea Britanie, în prima săptămână de la lansare, şi în peste două milioane de copii pe plan internaţional, devenind albumul de debut cu cele mai rapide vânzări din toate timpurile, lansat de o cântăreaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici