Sweet Fest, între 26 şi 28 aprilie, la Bucureşti

Sweet Fest, festivalul delicateselor gourmet, aşteaptă publicul cu o ediţie specială de Paşti, în weekendul 26 - 28 aprilie, în Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

181 afișări
Imaginea articolului Sweet Fest, între 26 şi 28 aprilie, la Bucureşti

Sweet Fest, între 26 şi 28 aprilie, la Bucureşti

Festivalul are loc la Hanul lui Manuc, unde peste 30 de experţi în artă culinară, producători, importatori şi comercianţi vor expune delicii variate, tradiţionale sau internaţionale, precum deserturi home-made, sortimente de ciocolată, praline şi cafea, brioşe, clătite, cozonaci şi pască.

De vineri până duminică, între orele 10.00 şi 20.00, festivalul Sweet Fest, aflat la a cincea ediţie, atrage pasionaţii de arome şi senzaţii fine cu produse gourmet felurite, degustări şi activităţi surpriză.

Ca la fiecare ediţie, ciocolată rămâne un produs vedetă, fiind prezentă în diverse culori, arome seducătoare şi forme spectaculoase. Pralinele belgiene de la Leonidas şi cele autohtone de la Choco Fashion, ciocolată cu fructe sau condimente, fântană de ciocolată şi figurinele de ciocolată executate perfect sunt doar câteva manifestări ale ciocolatei în cadrul Sweet Fest de Florii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici