Sylvester Stallone ar putea juca rolul mafiotului Gregory Scarpa într-un film biografic

Actorul Sylvester Stallone poartă negocieri pentru a juca rolul mafiotului columbian Gregory Scarpa, asasin plătit şi informator pentru FBI, într-un film biografic.

142 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone ar putea juca rolul mafiotului Gregory Scarpa într-un film biografic

Sylvester Stallone (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Filmul, care va fi produs de Irwin Winkler (seria "Rocky") şi Avi Lerner (seria "Eroi de sacrificiu"), va urmări perioada de peste 30 de ani în care Gregory Scarpa, cap al mafiei columbiene, a fost informator sub acoperire pentru FBI, începând cu anul 1962.

"Este o poveste fabuloasă. Stallone este interesat, îi place scenariul", a declarat Nick Pileggi, autorul scenariului, informează contactmusic.com.

Sylvester Stallone, în vârstă de 67 de ani, a devenit celebru la sfârşitul anilor '70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa în filmele din franciza "Rocky" şi şi-a construit apoi o carieră de succes jucând roluri principale în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza "Rambo", şi rolul unui mercenar în franciza "Eroi de sacrificiu/ The Expendables".

Recent, Stallone a jucat alături de Robert de Niro în "Grudge Match: Faceţi pariurile", de Peter Segal, unde veteranii actori americani interpretează doi pugilişti bătrâni a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţele sportului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici