Sylvester Stallone are datorii în Brazilia de peste două milioane de dolari

Actorul american Sylvester Stallone are datorii de peste două milioane de dolari în Brazilia, unde a filmat cel mai recent lungmetraj al său, "The Expendables", a anunţat săptămânalul brazilian Veja.

63 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone are datorii în Brazilia de peste două milioane de dolari

Sylvester Stallone are datorii în Brazilia de peste două milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit acestui săptămânal, producătorii filmului, turnat în principal în Rio de Janeiro sub bagheta lui Stallone, datorează peste două milioane de dolari companiei braziliene O2, specializată în prestări de servicii - montarea instalaţiilor de lumini pe platourile de filmare, asigurarea serviciilor de pază, transport şi curierat etc.

"Din luna mai a anului trecut, compania O2 încearcă să recupereze aceşti bani de la americani. Însă, de la începutul acestui an, Stallone şi asociaţii săi nu mai răspund la telefon", afirmă publicaţia braziliană citată.

Cu un buget de producţie de 63 de milioane de dolari, "Eroi de sacrificiu/ The Expendables" este considerat filmul cu cel mai mare buget turnat vreodată în Brazilia.

Filmul prezintă aventurile unei bande de mercenari care primesc misiunea de a înlătura de la putere un dictator sud-american. Pentru a asigura succesul acestui film de acţiune, Stallone, care deţine un rol în această peliculă, a mizat pe o distribuţie de invidiat, din care fac parte "Stone Cold" Steve Austin, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham şi Dolph Lundgren.

Premiera filmului, care va fi lansat oficial pe marile ecrane la jumătatea lunii august, va avea loc joia viitoare, la Los Angeles. "The Expendables/ Eroi de sacrificiu" va avea premiera în cinematografele din România pe 13 august.

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune ca cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici