Sylvester Stallone va produce un serial poliţist

Actorul american Sylvester Stallone va produce pentru postul de televiziune TNT un remake al serialului poliţist francez "Falco".

254 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone va produce un serial poliţist

Sylvester Stallone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serialul francez "Falco", inspirat la rândul său dintr-un format TV german, este produs de postul TF1 şi îl are în rolul principal pe actorul Sagamore Stévenin, informează allocine.fr.

După ce a avut mare succes în Germania, serialul "Mick Brisgau" a fost adaptat într-o formulă reuşită şi în Franţa, de postul TF1, cu titlul "Falco". În timp ce al doilea sezon al serialului "Falco" urmează să debuteze pe micile ecrane din Franţa, în toamna acestui an, americanii s-au arătat deosebit de interesaţi de achiziţionarea acestui format.

Astfel, postul TNT a început producţia unui remake al show-ului francez, produs de Sylvester Stallone, care va avea titlul "The Last Cop". Intriga serialului este invariabil aceeaşi: după 22 de ani în comă, un poliţist este reintegrat în rândul forţelor legii, însă această revenire nu va fi lipsită de dificultăţi.

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune precum cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici