Sziget 2009, între 12 şi 17 august (Video)

Cea de-a 17-a ediţie a festivalului Sziget, care se desfăşoară anual la Budapesta, pe insula Óbudai de pe Dunăre, strângând peste 350.000 de spectatori şi sute de artişti, va avea loc anul acesta între 12 şi 17 august, se arată pe site-ul oficial al evenimentului.

47 afișări
Imaginea articolului Sziget 2009, între 12 şi 17 august (Video)

Sziget 2009, între 12 şi 17 august (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chiar dacă line up-ul festivalului nu a fost încă stabilit, abonamentele pentru ediţia din 2009 a evenimentului au fost puse deja în vânzare.

Astfel, un abonament pe toate zilele, care asigură şi campare, are preţul de 150 de euro (cu 30 de euro mai mult faţă de anul trecut), dacă este cumpărat în avans.

Un abonament pe aceeaşi perioadă de timp, fără campare, costă 100 de euro. De asemenea, se vor pune în vânzare şi bilete pentru o singură zi.

Anul trecut, festivalul Sziget a avut un line up care a inclus nume precum R.E.M., Sex Pistols, Kaiser Chiefs, Róisin Murphy, Jamiroquai, Serj Tankian, Goran Bregovic Wedding & Funeral Band, Apocalyptica etc.

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai mari evenimente muzical-culturale europene, organizat la Budapesta, pe insula Óbudai de pe Dunăre, şi numărând un total de peste o mie de performance-uri.

Pe toată durata evenimentului, numărul spectatorilor depăşeşte cifra de 350.000.

Serj Tankian - "Honking antelope"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici