Târgul de bijuterie contemporană Autor se desfăşoară pe 12 şi 13 mai în Capitală. Cât costă intrarea

Cea de-a VII-a ediţie a Târgului de bijuterie contemporană Autor se va desfăşura luna viitoare, pe 12 şi 13 mai, la Sala Dalles din Bucureşti, informează organizatorii.

509 afișări
Imaginea articolului Târgul de bijuterie contemporană Autor se desfăşoară pe 12 şi 13 mai în Capitală. Cât costă intrarea

Târgul de bijuterie contemporană Autor se desfăşoară pe 12 şi 13 mai în Capitală. Cât costă intrarea

Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporană, va fi deschis publicului între orele 11.00 şi 20.00 şi va aduce în premieră cele mai noi colecţii de bijuterii realizate de cei mai creativi designeri români.

La evenimentul din această primăvară sunt aşteptaţi peste 3.000 de vizitatori, care vor face cunoştinţă cu noile tendinţe în bijuteria contemporană.

"În acest moment, Târgul de bijuterie contemporană Autor se află la cea de-a şaptea ediţie şi în cel de-al treilea an de existenţă. Nu am crescut în trei ani cât alţii în şapte şi nici nu ne-am propus acest lucru. Însă am crescut frumos şi firesc, încercând mereu să fim mai buni şi mai pregătiţi de la o ediţie la alta", declară Dan Pierşinaru, fondatorul platformei Autor Bijuterie Contemporană, dar şi al Târgului Autor.

Dan Pierşinaru şi-a propus ca fiecare ediţie să construiască şi să impulsioneze creaţia de bijuterie contemporană în România. "Bijuteria de autor este o formă de artă, însă are finalitate doar în momentul în care este purtată. Este acea bijuterie care vorbeşte despre tine ca individ, fiind o extensie a personalităţii tale, pentru că încapsulează în ea un mesaj/concept. Iar ceea ce face Târgul de bijuterie Autor este să faciliteze accesul direct al celor ce îşi doresc acest tip de bijuterie către creatorul ei. Bijuteria de autor românească este valoroasă prin valenţele creative pe care le conţine şi este încă la preţuri ce pot sfida concurenţa internaţională", adaugă acesta.

Târgul de bijuterie contemporană Autor este un eveniment bianual, cu o ediţie de primăvară (12 - 13 mai) şi o ediţie de toamnă. Ediţia trecută a avut loc pe 5 şi 6 noiembrie 2011 şi a numărat peste 2.500 de vizitatori.

Preţul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici