Tatăl româncei care îl hărţuieşte pe DiCaprio: Fata mea este bolnavă şi nu-şi ia tratamentul

Tatăl româncei care îl hărţuieşte pe Leonardo DiCaprio spune că fata lui este bolnavă de mulţi ani, a fost internată într-o clinică de psihiatrie şi în prezent refuză să ia tratamentul prescris de medici, informează stirileprotv.ro.

50 afișări
Imaginea articolului Tatăl româncei care îl hărţuieşte pe DiCaprio: Fata mea este bolnavă şi nu-şi ia tratamentul

Tatăl româncei care îl hărţuieşte pe DiCaprio: Fata mea este bolnavă şi nu-şi ia tratamentul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Leonardo DiCaprio a obţinut recent un ordin de restricţie, temporar, împotriva Liviei Bistriceanu - o femeie originară din România ce trăieşte la Chicago - care pretinde că este soţia actorului american şi că îi poartă copilul. Livia Bistriceanu are 41 de ani, este originară din România şi trăieşte cu părinţii ei într-un mic apartament din Chicago, conform stirileprotv.ro.

Fostă profesoară de matematică şi poetă, Livia Bistriceanu s-a stabilit în 1998 în Chicago, după ce a câştigat Loteria Vizelor.

Tatăl ei, Ilie, a confirmat pentru Ştirile Pro TV că fiica lui are probleme de mai mulţi ani, pentru că nu respectă un tratament prescris de medici încă din România.

"A fugit de acasă, s-a dus la Los Angeles. S-a îndrăgostit de un artist şi s-a dus la el acasă. Asta e a doua sau a treia oară când pleacă la el. De vreo trei-patru ani îl înnebuneşte", a spus tatăl femeii.

Bărbatul a mai spus că Livia Bistriceanu a fost internată într-o clinică de psihiatrie, iar în prezent nu mai lucrează şi stă de dimineaţa până seara pe internet.

"Ea pe internet l-a zăpăcit pe DiCaprio cu intervenţiile ei. Noi ne-am bucurat că nu pleacă (de acasă, nr.) şi are o ocupaţie. O ocupaţie tâmpită... Ea are tratament dar nu-l ia", a mai afirmat tatăl româncei.

Leonardo DiCaprio a obţinut un ordin de restricţie, temporar, împotriva Liviei Bistriceanu, care susţine că este soţia actorului american şi că îi poartă copilul, potrivit unor informaţii apărute în ediţia de sâmbătă a huffingtonpost.com.

Judecătorul Carol Boas Goodson s-a pronunţat, miercuri, cu privire la ordinul de restricţie împotriva Liviei Bistriceanu, de 41 de ani, din Chicago.

Livia Bistriceanu trebuie să stea la cel puţin 91,44 metri (100 iarzi) distanţă de actor, potrivit site-ului tmz.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici