Tatuajul pe care şi l-a făcut un bărbat pentru a se răzbuna pe soţia lui a ajuns VIRAL pe reţelele de socializare. FOTO

Tatuajul pe care un bărbat din Marea Britanie şi l-a făcut pentru a se răzbuna pe soţia lui a devenit viral pe reţelele de socializare, relatează New York Post.

4540 afișări
Imaginea articolului Tatuajul pe care şi l-a făcut un bărbat pentru a se răzbuna pe soţia lui a ajuns VIRAL pe reţelele de socializare. FOTO

Sursa FOTO: Facebook James Mcgraw

James McGraw în vârstă de 40 de ani din Portsmouth, Marea Britanie a găsit un mod inedit de a se răzbuna pe soţia lui. Bărbatul şi-a făcut un tatuaj cu portretul femeii, într-o ipostază nefavorabilă, informează New York Post.

Bărbatul a făcut acest gest pentru a se răzbuna pentru tunsoarea urâtă pe care soţia lui, Kelly, i-a făcut-o drept farsă. 

Femeia a fost extrem de revoltată de gestul soţului ei, deşi farsele sunt un obicei în mariajul celor doi care durează de 24 de ani.

James a postat pe o reţea de socializare atât tatuajul său cât şi portretul original al soţiei. Unii utilizatori au fost amuzaţi, însă au existat şi persoane care au catalogat ceea ce a facut bărbatul drept un „gest crud”.

Deşi, iniţial soţia lui a fost oripilată afirmând că de data aceasta bărbatul a mers prea departe, într-un final ea s-a declarat la rândul ei amuzată. Cu toate acestea femeia i-a promis soţului că îi va face, la rândul ei, o farsă pe măsură. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici