Taylor Swift a donat 50.000 de dolari pentru o adolescentă care suferă de cancer

Cântăreaţa americană de muzică country-pop Taylor Swift a donat 50.000 de dolari pentru o adolescentă care suferă de cancer, după ce a aflat că aceasta este dezamăgită că nu poate participa la unul dintre concertele sale, informează contactmusic.com.

256 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift a donat 50.000 de dolari pentru o adolescentă care suferă de cancer

Taylor Swift a donat 50.000 de dolari pentru o adolescentă care suferă de cancer (Imagine: Hepta)

Naomi Oakes, o adolescentă în vârstă de 11 ani, a fost recent diagnosticată cu leucemie mieloidă acută şi va fi nevoită să stea în spital vreme de nouă luni. Prin intermediul unui filmuleţ publicat pe reţelele de socializare, Taylor Swift a aflat de cazul fetei şi de faptul că adolescenta va rata concertul său din Phoenix, Arizona, de luna viitoare, şi a făcut o donaţie de 50.000 de dolari.

"Pentru frumoasa şi curajoasa Naomi, îmi pare rău că îl vei rata, dar vor fi mereu multe concerte. Hai să ne concentrăm în a te face pe tine să te simţi mai bine. Trimit cele mai mari îmbrăţişări pentru tine şi familia ta", i-a scris Taylor Swift adolescentei.

Naomi a văzut mesajul cântăreţei şi a fost atât de încântată încât a spus că "va leşina".

Într-un clip publicat online, Naomi, care stă pe patul său din spital, afişează un zâmbet ştrengăresc în timp ce se uită la telefon. Făcându-i pe cei din salon să râdă, fata exclamă: "De abia mai pot respira. Cred că voi leşina".

Taylor Swift a reuşit să câştige admiraţia adolescenţilor şi a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emoţionante, precum "We Are Never Ever Getting Back Together" şi "I Knew You Were Trouble". Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, care a devenit cunoscută în 2006, şi-a lansat pe 27 octombrie cel de-al cincilea album, intitulat "1989".

Fiecare dintre albumele de studio ale cântăreţei s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Potrivit revistei Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile. De asemenea, recent, cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată, pentru a doua oară, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Cântăreaţa country pop Taylor Swift a obţinut deja şapte premii Grammy, 16 American Music Awards şi 20 Billboard Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici