"Te vaccinezi şi primeşti 30 de minute cu o doamna la alegere". Campania lasată de un bordel din Austria

  • Un bordel din Viena oferă vouchere gratuite pentru cei ce se vaccinează împotriva COVID-19.
  • Fun Palast speră prin "campania inedită" să crească ratele de vaccinare, precum şi numărul de clienţi care a scăzut din cauza pandemiei, potrivit Mail Online.
2032 afișări
Imaginea articolului "Te vaccinezi şi primeşti 30 de minute cu o doamna la alegere". Campania lasată de un bordel din Austria

"Te vaccinezi şi primeşti 30 de minute cu o doamna la alegere". Campania lasată de un border din Austria

În schimbul vaccinării, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute în saună cu o „doamna la alegere”.

Nivelurile de vaccinare din Austria sunt printre cele mai slabe din Europa de Vest, ceea ce a determinat guvernul să introducă restricţii mai stricte.

Ţara a raportat aproape 10.000 de cazuri într-o perioadă de 24 de ore, depăşind cel mai negru bilanţ înregistrat în 13 noiembrie 2020, când au fost înregistrate 9.586.

Bordelul, care va fi şi centru de vaccinare, încurajează bărbaţii şi femeile să vină să se imunizeze.

„Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere de 50% [a clienţilor], cu această iniţiativă sperăm ca numărul clienţilor să crească din nou”, au spus conducerea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici