Teo Trandafir despre viitorul ei soţ: Este un bărbat senzaţional. Povestea de dragoste a început pe Facebook - VIDEO

Teo Trandafir a mărturisit că povestea de dragoste dintre ea şi bărbatul cu care se va căsători a început pe Facebook şi că îşi doreşte să aibă o nuntă mică, alături de apropiaţi.

1494 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir despre viitorul ei soţ: Este un bărbat senzaţional. Povestea de dragoste a început pe Facebook - VIDEO

Teo Trandafir despre viitorul ei soţ: Este un bărbat senzaţional. Povestea de dragoste a început pe Facebook (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Este un bărbat senzaţional, care nu a apărut în presă niciodată şi pe care nu îl interesează asta. M-a cerut în căsătorie nu după multă vreme. A fost o surpriză. Nu mi-e frică, dar am emoţii" a declarat Teo pentru Acasă TV.

Teo şi viitorul ei soţ îşi doresc ca nunta să aibă loc în această vară la Buftea, într-un cadru intim.

Teo Trandafir a anunţat că se va căsători şi că acesta este probabil cel mai fericit moment pe care l-a trăit până acum, dar nu ar vrea să îşi pună deocamdată partenerul în lumina reflectoarelor, acesta fiind o persoană privată.

"Este adevărat că urmează să mă mărit. Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trăit pînă acum şi cred că Dumnezeu mi l-a rezervat pentru momentul acesta ca să înţeleg că, dacă îţi înveţi lecţia, toate căile ţi se deschid. Nu mi se pare un eveniment spectaculos pentru public pentru că el nu schimbă nimic din punctul acesta de vedere, dar pentru mine întâlnirea şi eventimentul în sine au reprezentat şi reprezintă în continuare adevărate revelaţii.

Vedetă de televiziune şi fost deputat, Teo Trandafir are o fetiţă pe nume Maia, în vârstă de opt ani.

În prezent, Teo Trandafir joacă în noul sezon al serialului "Pariu cu viaţa" de la Pro TV, difuzat din 6 februarie, în fiecare luni, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici