Teo Trandafir: Maia a suferit groaznic, dormea cu poza mea în pat. În zilele în care am fost operată a fost agitată

Deputatul PDL Teo Trandafir a declarat, într-un interviu acordat Pro TV Magazin, apărut luni, că, în cazul în care nu ar fi supravieţuit intervenţiilor chirurgicale la care a fost supusă, şi-ar fi dorit ca fiica ei să rămână cu mama fostei vedete TV.

4249 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir: Maia a suferit groaznic, dormea cu poza mea în pat. În zilele în care am fost operată a fost agitată

Teo Trandafir: Maia a suferit groaznic, dormea cu poza mea în pat. În zilele în care am fost operată a fost agitată (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Teo a spus că persoana la care s-a gândit mereu în timp ce a fost internată în Austria a fost fiica sa. "Ea a crescut într-un anumit mediu, cunoaşte anumiţi oameni, ea e, ca şi mine, un om oarecum refractar la nou: nu ne plac foarte tare schimbările bruşte şi totale... Speranţa mea era ca măcar să ajungă la mama", a declarat Teo pentru Pro TV Magazin.

Teo a spus că fiica sa reacţiona la ceea ce i se întâmpla ei, chiar dacă micuţa era în România şi ea în Austria. "A ştiut, fără să citească un ziar şi fără să se uite la televizor", a spus aceasta. "Maia a suferit groaznic, dormea cu poza mea în pat, în zilele în care am fost operată a fost agitată, n-a dormit deloc... fără să ştie ce mi se întâmplă", a spus Teo. De asemenea, aceasta a povestit că fiica sa i-a făcut o surpriză - o melodie intitulată "Dorinţa mea", pe care a înregistrat-o înpreună cu liderul trupei Taxi, Dan Teodorescu, acesta fiind un bun prieten al lui Teo Trandafir. "M-am trezit de ziua ei cu videoclipul gata şi fii-mea cântând «Dorinţa mea», alături de trupa Taxi. Mi s-a zbârlit pielea pe mine", şi-a amintit aceasta.

Aceasta a mai spus că unul dintre cele mai frumoase cadouri care i-au fost făcute în timpul spitalizării a fost un pui la rotisor, de la Răzvan (prezentatorul emisiunii "'Neatza cu Răzvan şi Dani"). Deşi nu avea voie să primească nicio veste, cât timp se refăcea în spital, Teo i-a răspuns la telefon lui Răzvan. "Mă întreabă ce fac, cum mă simt, una-alta şi îi povestesc că nu pot să mănânc, nu aveam poftă de mâncare, iar el a insistat. «Ceva tot ţi-ar plăcea să guşti!». «Pui la rotisor», am zis". După un timp, Teo s-a trezit în uşa salonului său cu un om care i-a adus "comanda" - pui la rotisor.

Teo povesteşte în acelaşi interviu cum decurge recuperarea sa. Din cauza faptului că este încă slăbită, Teo Trandafir nu poate face exerciţiile de întreţinere cu care s-a obişnuit, nici nu poate ieşi din casă pe distanţe foarte mari. "Toţi doctorii au spus că e un miracol recuperarea mea, pentru că eu trebuia să zac mai multă vreme. Exact ce vorbeam cu Şerban Huidu, până la sfârşitul anului o să trebuiască să fim foarte atenţi", a declarat aceasta.

Teo Trandafir a mai declarat, în interviul pentru Pro TV Magazin, că în perioada în care a fost internată la Viena a beneficiat de consult psihiatric, dată fiind gravitatea bolii ei, iar ideea că ar "putea-o lua razna definitiv" a ţinut-o în viaţă.

Pro TV Magazin i-a luat un interviu lui Teo Trandafir la ea acasă, unde era prezentă şi fetiţa ei, Maia, şi a realizat primele fotografii cu aceasta după experienţa de la Viena, unde a stat internată aproape patru luni şi unde a fost operată, fiind diagnosticată cu pancreatită acută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici