Test rapid de Valentine’s Day: cât de repede găseşti cuvântul ”love”? Recordul e de 73 de secunde

  • Un retailer din Marea Britanie a lansat un test de vigilenţă special pentru Valentine’s Day.
  • Testul constă în găsirea cât mai rapidă a cuvântului ”love” printre inimioarele colorate.
  • Recordul este de 73 de secunde.
2428 afișări
Imaginea articolului Test rapid de Valentine’s Day: cât de repede găseşti cuvântul ”love”? Recordul e de 73 de secunde

Test rapid de Valentine’s Day: cât de repede găseşti cuvântul ”love”? Recordul e de 73 de secunde

Cum Valentine’s Day bate la uşă, sărbătoarea îndrăgostiţilor e vineri, un retailer din Marea Britanie a gândit un quiz personalizat pentru ocazie, informează DailyMail.
 
Rezolvarea ”puzzle-ului” din inimioare pare simplă la început: nu trebuie să faci nimic altceva decât să găseşti cuvântul ”love”, însă provocarea e mult mai dificilă decât pare la prima vedere.
 
Creatorii testului au postat pe internet provocarea şi susţin că quiz-ul a fost rezolvat cel mai rapid în 73 de secunde.
 
sursa foto: DailyMail

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici