"The Artist" creează tendinţe noi: "Războiul stelelor", "Înapoi în viitor" sau "Pulp Fiction", transformate în filme alb-negru mute - VIDEO

După succesul de anul trecut al filmului "Artistul"/ "The Artist", câştigător a cinci premii Oscar, mai multe ecranizări celebre au fost recreate în stilul filmului alb-negru.

147 afișări
Imaginea articolului "The Artist" creează tendinţe noi: "Războiul stelelor", "Înapoi în viitor" sau "Pulp Fiction", transformate în filme alb-negru mute - VIDEO

"The Artist" creează tendinţe noi. Cum se vede "Back to the Future" sau "Pulp Fiction" alb-negru

Intenţia celor care au demarat proiectul este să-i determine pe utilizatori să recreeze secvenţele cele mai cunoscute ale unor filme moderne în clasice alb şi negru, fără sonor, informează Daily Mail.

Unul dintre cei care a acceptat provocarea, "techsacyed", consideră că este o tendinţă normală în industria cinematografică după evenimentele de anul trecut. "După succesul uriaş pe care l-a avut «Artistul» anul trecut, incluzând Oscarurile, mi se părea normal ca oamenii să transforme filmele moderne care s-au bucurat de popularitate în filme mute", şi-a descris el secvenţa din "Înapoi în viitor".

Videoclipul oferit ca exemplu de Mission: DS160 este lupta cu săbii laser din "Războiul Stelelor" dintre Luke Skywalker şi tatăl lui nedescoperit încă, Dart Vader.

Cel care a recreat o secvenţă din "Pulp Fiction" a menţionat că a muncit "ore întregi la un pasaj de doar şase minute".

Cele mai noi filme reeditate alb-negru au fost "Drive", "The Girl with the Dragon Tattoo" şi "Harry Potter şi Talismanele Morţii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici