"The Beast", serialul tv în care juca Patrick Swayze, a fost anulat

"The Beast", serialul de televiziune în care actorul Patrick Swayze deţinea rolul principal, produs de postul A&E, a fost anulat după primul sezon, atât din cauza audienţelor scăzute, cât şi din cauza stării de sănătate a protagonistului, bolnav de cancer pancreatic, informează femalefirst.co.uk.

131 afișări
Imaginea articolului "The Beast", serialul tv în care juca Patrick Swayze, a fost anulat

"The Beast", serialul tv în care juca Patrick Swayze, a fost anulat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei Variety, surse din industrie susţin că actorul, care deţinea în acest serial rolul unui agent FBI, este prea bolnav pentru a continua să joace.

Actorul, în vârstă de 56 de ani, realizase deja 13 episoade din acest serial când a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, anul trecut. El a terminat filmările pentru prima serie, deşi a trebuit să stea câteva săptămâni în spital din cauza unei pneumonii.

Serialul tv nu a avut audienţe bune, însă surse din industrie se aşteptau ca producătorii să comande o a doua serie. Se pare, însă, că Swayze este prea bolnav pentru a putea continua, iar producătorii nu au reuşit să-i găsească un înlocuitor.

În urmă cu câteva săptămâni, Patrick Swayze a fost nevoit să infirme zvonurile despre propria moarte, lansate de un post de radio american.

Starul filmului "Dirty Dancing" a fost diagnosticat de medici, în ianuarie 2008, cu cancer pancreatic de tip patru, cea mai virulentă formă a acestei boli. În momentul în care a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, boala îi afectase deja şi ficatul. Medicii spun că cei mai mulţi dintre pacienţi trăiesc, în medie, maximum şase luni după ce sunt diagnosticaţi cu acest tip de cancer.

Actorul a urmat o formă agresivă de chimioterapie şi un tratament bazat pe un medicament experimental. El a uimit industria cinematografică şi de televiziune când a decis să înceapă filmările la serialul de televiziune "The Beast" în timp ce se afla sub tratament şi refuzând orice medicamente calmante.

Swayze a anunţat în urmă cu câteva luni că îşi va scrie memoriile, ajutat de soţia lui, Lisa.

Patrick Swayze şi-a dobândit celebritatea cu rolul instructorului de dans din filmul "Dirty Dancing" (1987), care a inspirat multe musicaluri puse în scenă în Marea Britanie, Australia şi Canada. Swayze a jucat, de asemenea, alături de Demi Moore, în filmul "Ghost - Fantoma mea iubită" (1990).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici