The Rolling Stones s-a întors pe scenă cu un show plin de energie, în primul concet după operaţia pe cord suferită de Mick Jagger | VIDEO

Trupa britanică The Rolling Stones şi-a reluat concertele vineri seară, în SUA, după operaţia pe cord suferită de solistul Mick Jagger la începutul lunii aprilie, iar show-ul a fost unul plin de energie, potrivit Associated Press.

284 afișări
Imaginea articolului The Rolling Stones s-a întors pe scenă cu un show plin de energie, în primul concet după operaţia pe cord suferită de Mick Jagger | VIDEO

The Rolling Stones s-a întors pe scenă cu un show plin de energie

Mick Jagger a cântat şi s-a mişcat plin de energie pe scenă, fără a da vreun semn că a trecut printr-o operaţie dificilă în urmă cu aproape trei luni.

Pe 30 martie, trupa The Rolling Stones anunţa că va amâna toate concertele incluse într-un turneu nord-american, programat în perioada 20 aprilie - 29 iunie, pentru a-i permite lui Mick Jagger să urmeze un tratament medical.

La începutul lunii aprilie, Mick Jagger a fost supus unei intervenţii pe cord, pentru înlocuirea valvei aortice. Intervenţia de implantare valvulară aortică transcateter (TAVI/TAVR) a avut loc la Spitalul Presbiterian din New York şi a fost necesară pentru că tulburarea de care suferea Jagger ar fi putut duce la insuficienţă cardiacă şi chiar la deces în urma unui infarct. Procedura presupunea, până nu de mult, operarea extensivă pe cord deschis, dar, în prezent, este minim invazivă şi permite recuperarea într-un timp scurt.

Lucru care s-a şi întâmplat. Concertul de vineri seară, programat la Soldier Field din Chicago, a deschis o serie de 17 show-uri ce este parte a turneului "No Filter" şi care se va încheia pe 31 august, în Miami. Cel de-al doilea concert va avea loc marţi, în acelaşi loc.

Aproximativ 60.000 de persoane au fost prezente la concertul din Chicago, care a fost deschis cu hitul "Street Fighting Man", în timpul căruia Jagger, în vârstă de 75 de ani, a parcurs de la un capăt al altuia scena, cu binecunoscutele sale mişcări de dans. Concertul, care a mai inclus piese precum "Let’s Spend the Night Together", "Gimme Shelter", "Brown Sugar", "Sympathy for the Devil" şi "You Can’t Always Get What You Want", a durat două ore şi s-a încheiat cu focuri de artificii.

The Rolling Stones este o trupă rock înfiinţată în Londra, în 1962. Trupa este formată, în prezent, din solistul Mick Jagger, chitaristul Keith Richards, în vârstă de 75 de ani, basistul/chitaristul Ronnie Wood, în vârstă de 72 de ani, şi bateristul Charlie Watts, în vârstă de 78 de ani. Formaţia a vândut peste 250 de milioane de discuri la nivel mondial, a fost inclusă în Rock 'n' Roll Hall of Fame în anul 1989 şi a fost plasată de revista americană Rolling Stone pe locul al patrulea în Top 100 al celor mai mari artişti din toate timpurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici