Video The X-Files: I Want to Believe, pe primul loc în box office-ul românesc

"Dosarele X: Vreau să cred/ The X-Files: I Want to Believe" s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, încă de la premieră, în perioada 18 - 24 august, cu încasări de 85.535 de lei, informează Agenţia Champions.

38 afișări

Filmul, al doilea lungmetraj care continuă celebrul serial "Dosarele X", în regia lui Chris Carter, ce prezintă noile aventuri ale agenţilor Mulder (David Duchovny) şi Scully (Gillian Anderson), a adus în cinematografe 5.759 de spectatori.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc se situează o altă premieră a săptămânii, "Înşelat de Sarah Marshall/ Forgetting Sarah Marshall", care a avut încasări de 82.420 de lei şi un număr de 4.691 spectatori. Regizat de Nicholas Stoller, cu Paul Rudd în rol principal, pelicula spune povestea lui Peter, care, după ce este părăsit de dragostea vieţii lui, Sarah Marshall, vedetă într-un serial de televiziune, încearcă să o uite pe aceasta plecând într-o vacanţă pe o insulă exotică. Acolo, însă, îi găseşte pe Sarah şi pe noul ei iubit.

Pe locul al treilea în box office s-a clasat liderul de acum două săptămâni, "Mumia: Mormântul Împăratului Dragon/ The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor". Filmul, cu Brendan Fraser şi Jet Li în rolurile principale, a avut încasări de 165.214 lei şi a adus în cinematografe un număr de 11.142 de spectatori. În regia lui Rob Cohen, "Mumia 3" prezintă aventurile lui Rick O'Connell, care de data aceasta trebuie să lupte împotriva mumiei împăratului chinez Qin Shi Huang.

Pe locul al patrulea s-a clasat filmul care a cucerit poziţia a doua în topul celor mai de succes pelicule, "Cavalerul Negru/ The Dark Knight", parte a francizei Batman. "Cavalerul Negru", regizat de Cristopher Nolan, cu Heath Ledger şi Christian Bale în roluri principale, a avut încasări de 104.148 lei şi 7.583 spectatori.

"Nu te pune cu Zohan/ You Don't Mess with the Zohan" s-a clasat pe locul al cincilea în box office, cu încasări de 76.099 de lei şi 5.568 spectatori. Regizată de Dennis Dugan, cu Adam Sandler în rol principal, pelicula are ca subiect aventurile unui agent al Mossad-ului, al cărui vis este să devină hairstylist. Astfel, Zohan îşi înscenează moartea şi pleacă la New York pentru a-şi urma visul.

Înşelat de Sarah Marshall/ Forgetting Sarah Marshall

Mumia: Mormântul Împăratului Dragon/ The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Cavalerul Negru/ The Dark Knight

Nu te pune cu Zohan/ You Don't Mess with the Zohan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici