Thierry Henry şi-a cumpărat un apartament de 14,85 milioane de dolari în New York

Fotbalistul francez Thierry Henry, care a semnat în luna iulie un contract cu clubul american Red Bulls, a cumpărat un apartament tip triplex în New York, cu 14,85 milioane de dolari, informează presa internaţională.

32 afișări
Imaginea articolului Thierry Henry şi-a cumpărat un apartament de 14,85 milioane de dolari în New York

Thierry Henry şi-a cumpărat un apartament de 14,85 milioane de dolari în New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Henry, în vârstă de 33 de ani, declarase la prezentarea oficială la Red Bulls că iubeşte de mai mult timp oraşul New York, unde are prieteni, şi că se gândeşte să locuiască în Manhattan.

Potrivit Wall Street Journal şi Daily Mail, Thierry Henry a căutat o locuinţă timp de mai multe luni şi în cele din urmă a ales un apartament cu o suprafaţă de 600 de metri pătraţi şi cu o terasă de 450 de metri pătraţi în SoHo. Printre vedetele care locuiesc în aceeaşi zonă se numără cântăreţii Lenny Kravitz şi Alicia Keys şi actriţa Nicole Kidman.

Daily Mail publică în ediţia electronică şi câteva fotografii ale apartamentului care are camere imense şi un pian în living. Potrivit jurnalului, Henry a plătit iniţial 9 milioane de dolari pentru etajele superioare, după care a cumpărat cu 5,85 milioane de dolari apartamentul de dedesubt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici