Thriller-ul "Max Payne", lider în box office-ul românesc (Video)

Thriller-ul "Max Payne", care a avut premiera în cinematografele din România pe 17 octombrie, a înregistrat 10.328 de spectatori şi încasări de 170.074 de lei, ocupând prima poziţie în box office-ul românesc, informează Agenţia Champions.

35 afișări
Imaginea articolului Thriller-ul "Max Payne", lider în box office-ul românesc (Video)

Thriller-ul "Max Payne", lider în box office-ul românesc (Video)

Filmul, inspirat de jocul video cu acelaşi nume, prezintă un agent DEA (Agenţia Antidrog), a cărui familie a fost omorâtă în urma unei conspiraţii, şi un asasin care urmăreşte să răzbune moartea surorii sale. Cei doi sosesc împreună la New York pentru a rezolva o serie de crime şi vor fi vânaţi de poliţie, de criminali, dar şi de o corporaţie necruţătoare.

Pe locul al doilea s-a situat filmul "Doi burlaci şi o... blondă/ My Best Friend's Girl", în regia lui Howard Deutch, cu încasări de 139.204 lei şi 9.449 spectatori. Filmul, care îi are pe Kate Hudson şi Jason Biggs în distribuţie, spune povestea frumoasei Alexis, fata visurilor lui Dustin. Dar, pentru că Dustin este prea insistent, Alexis se desparte de acesta. Dustin trebuie să apeleze la un specialist în împăcări pentru a-şi recuceri iubita.

Pe locul al treilea în box office-ul de săptămâna trecută s-a situat "Călătorie spre centrul Pământului/ Journey to the Center of the Earth", cu Brendan Fraser în rolul principal, cu încasări de 128.198
lei şi 5.072 de spectatori. Filmul, în regia lui Eric Brevig, spune povestea vulcanologului Trevor Fraser, care descoperă, într-un exemplar al romanului "Călătorie spre centrul Pământului", note lăsate de fratele său, dispărut într-o expediţie. Trevor urmează instrucţiunile şi pleacă în Islanda, alături de Sean, nepotul său, şi Hannah, o cercetătoare. Cei trei cad într-o groapă care îi duce spre centrul Pământului, unde întâlnesc o mulţime de creaturi înfricoşătoare, printre care şi un tiranozaur. Pelicula rulează în cinematografele româneşti de şase săptămâni, timp în care a acumulat încasări de 1.584.626 lei.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 710.411 lei şi 41.030 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici