Thrillerul "Argo", regizat de Ben Affleck, pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

Thrillerul "Argo", regizat de Ben Affleck, a urcat o poziţie şi a ajuns pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

282 afișări
Imaginea articolului Thrillerul "Argo", regizat de Ben Affleck, pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

Thrillerul "Argo", regizat de Ben Affleck, pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top

Filmul regizat de Ben Affleck, în care starul american este şi protagonist, prezintă planurile CIA de a infiltra şase americani în timpul revoluţiei iraniene din 1979 şi a obţinut încasări de 12,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul de animaţie "Hotel Transilvania", regizat de David Feiss şi Anthony Stacchi, a urcat două poziţii, ajungând pe locul al doilea, cu încasări de 9,5 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest film, care reia legenda vampirului Dracula, dar într-o formulă comică, adresată mai mult copiilor, îl are în distribuţie pe Adam Sandler.

Filmul SF "Atlasul norilor/ Cloud Atlas", regizat de fraţii Wachowski, cu Halle Berry şi Tom Hanks în distribuţie, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 9,4 milioane de dolari.

Pelicula "Activitate paranormală/ Paranormal Activity 4", al patrulea lungmetraj din această franciză horror, a pierdut poziţia de lider de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 8,7 milioane de dolari.

Un alt film de groază, "Silent Hill: Revelaţia 3D/ Silent Hill: Revelation 3D", a debutat pe poziţia a cincea, cu încasări de 8 milioane de dolari.

Thrillerul "Taken 2: Teroare în Istanbul", cu Liam Neeson în rolul principal, a pierdut alte trei locuri şi a coborât pe poziţia a şasea, cu încasări de 8 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia "Here Comes the Boom", cu Salma Hayek în distribuţie, s-a menţinut pe locul al şaptelea, cu încasări de 5,5 milioane de dolari.

Filmul horror "Sinister", cu Ethan Hawke şi Vincent D'Onofrio în distribuţie, a coborât două locuri şi a ajuns pe poziţia a opta a box office-ului nord-american, cu încasări de 5,07 milioane de dolari.

Pe locul al nouălea, în coborâre patru locuri faţă de săptămâna trecută, se află filmul poliţist "Alex Cross", ce prezintă jocul de-a şoarecele şi pisica dintre un criminal în serie şi un celebru detectiv-psihiatru. Această peliculă, care îi are în distribuţie, printre alţii, pe Tyler Perry, Matthew Fox şi Jean Reno, a obţinut încasări de 5,05 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia "Fun Size", care prezintă aventurile unei adolescente americane aflate în căutarea fratelui ei mai mic, de care ar fi trebuit să aibă grijă în noaptea de Halloween, lansată la sfârşitul săptămânii trecute, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a obţinut încasări de 4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici