Thrillerul "The Tourist", cu Angelina Jolie şi Johnny Depp, va fi lansat pe 10 decembrie

Thrillerul de spionaj "The Tourist", cu Angelina Jolie şi Johnny Depp în rolurile principale, va fi lansat pe marile ecrane pe 10 decembrie.

192 afișări
Imaginea articolului Thrillerul "The Tourist", cu Angelina Jolie şi Johnny Depp, va fi lansat pe 10 decembrie

Thrillerul "The Tourist", cu Angelina Jolie şi Johnny Depp, va fi lansat pe 10 decembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Directorii studiourilor Sony au decis ca thrillerul "The Tourist" să aibă premiera internaţională pe 10 decembrie, pentru a beneficia astfel din plin de sărbătorile de iarnă şi de posibilitatea de a fi nominalizat în sezonul premiilor de la Hollywood.

Lungmetrajul "Salt", un alt thriller produs de Sony Pictures în care joacă Angelina Jolie, a avut încasări de 103,4 milioane de dolari în America de Nord de la lansarea în cinematografe la sfârşitul lui iulie şi rulează în continuare pe marile ecrane. Johnny Depp a fost şi el prezent în cinematografe la începutul acestui an, în filmul de animaţie "Alice în Ţara Minunilor", de Tim Burton.

Thrillerul "The Tourist", filmat la Veneţia şi Paris sub bagheta regizorului german Florian Henckel von Donnersmarck - regizorul peliculei "Vieţile altora", premiată cu Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2007 -, prezintă povestea unui turist american, interpretat de Johnny Depp, care se implică într-o aventură cu personajul interpretat de Angelina Jolie, un agent al Interpolului.

Pelicula "The Tourist" este un remake al filmului francez "Anthony Zimmer", din 2005. Iniţial, Tom Cruise urma să interpreteze rolul masculin principal, însă acesta a revenit, mai întâi, actorului Sam Worthington - graţie succeselor sale recente din "Terminator - Salvarea" şi "Avatar" -, care a fost înlocuit în cele din urmă de Johnny Depp. În proiectul iniţial, rolul agentei Interpol a fost atribuit actriţei Charlize Theron, care a fost înlocuită în cele din urmă de Angelina Jolie.

În aceeaşi perioadă vor fi lansate "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader", produs de studiourile Fox, şi drama "The Fighter", cu Mark Wahlberg, produsă de studiourile Paramount.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici