Tiger Woods, internat în spital în urma unei supradoze

Jucătorul american de golf Tiger Woods a fost internat în spital la o zi după Ziua Recunoştinţei, în urma unei supradoze de pastile, care i-a provocat probleme cu respiraţia, informează Tmz.com.

63 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods, internat în spital în urma unei supradoze

Tiger Woods, internat în spital în urma unei supradoze (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, al cincilea etaj al spitalului a fost închis după ce Tiger Woods a fost internat sub numele William Smith.

Soţia lui Woods, Elin Nordegren, care a fost alături de acesta, le-a dat medicilor două flacoane de pastile, Ambien şi Vicodin, pe care le-ar fi luat jucătorul de golf.

Când a fost internat, Tiger Woods era inconştient şi într-o stare care nu ar fi putut fi provocată de alcool, potrivit suselor citate.

La câteva ore după ce a fost spitalizat, pseudonimul sub care a fost internat Woods a fost schimbat pentru a nu se afla identitatea vedetei americane.

Săptămâna trecută, cel mai bogat sportiv din lume a fost amendat cu 164 de dolari pentru "conducere imprudentă" şi a primit patru puncte de penalizare în urma unui accident rutier produs în apropierea locuinţei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici