Tiger Woods a fost amendat pentru accidentul rutier de săptămâna trecută

Jucătorul american de golf Tiger Woods a fost amendat cu 164 de dolari pentru "conducere imprudentă" şi a primit patru puncte de penalizare în urma accidentului rutier produs, săptămâna trecută, în apropierea locuinţei sale.

17 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods a fost amendat pentru accidentul rutier de săptămâna trecută

Tiger Woods a fost amendat pentru accidentul rutier de săptămâna trecută (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţia rutieră a anunţat, marţi, că ancheta nu a adus nicio dovadă pentru a duce la urmărire penală. Tiger Woods, cel mai bogat sportiv din lume, nu a dorit să fie audiat în cadrul acestei anchete.

Poliţia a precizat că nu a fost depusă "nicio plângere pentru violenţă conjugală", însă acest lucru nu va stopa speculaţiile privind cauzele exacte ale accidentului. Dacă declaraţiile poliţiei pun capăt capitolului legal al cazului, ele nu răspund întrebărior puse de presă. Zgârieturile de pe faţă, pentru care Woods a fost spitalizat, suscită curiozitatea presei.

Site-ul TMZ.com, specializat în viaţa celebrităţilor, a dat asigurări că Woods are o relaţie extraconjugală cu o hostesă de la un local din New York şi că o dispută cu soţia sa a provocat acest accident. Rachel Uchitel, în vârstă de 33 de ani, a dezminţit categoric orice relaţie cu Woods, numărul 1 mondial, căsătorit de cinci ani cu modelul suedez Elin Nordegren şi tată a doi copii, Sam Alexis, născut în 2001 şi Charlie Axel, de zece luni.

"Este o poveste ridicolă. Este ca şi cum aş fi întrebată dacă există extratereştrii pe pămant. Nu suntem prieteni", a declarat Rachel, pentru New York Post, adăugând că l-a întâlnit pe jucător de două ori în viaţa sa.

Woods a dezminţit, duminică, aceste speculaţii, într-un comunicat: "Chiar dacă înţeleg curiozitatea oamenilor, numeroase zvonuri, false, răuvoitoare, care circulă despre familia mea şi despre mine, sunt iresponsabile".

Însă, publicaţia US Weekly anunţa, marţi, că Jaimee Grubbs, în vârstă de 24 de ani, a avut o aventură cu Woods din aprilie 2007 şi poate dovedi acest lucru graţie celor 300 de sms-uri şi mesaje telefonice. Accesul la aceste sms-uri ar urma să arate că soţia lui Woods era la curent cu infidelităţile acestuia.

Woods a afirmat, duminică seară, că accidentul în care a fost implicat şi din cauza căruia a fost spitalizat câteva ore s-a produs din vina sa. "Este vina mea. Sunt om şi nu sunt perfect. Voi avea grijă să nu se mai întâmple aşa ceva", a afirmat Tiger Woods pe site-ul său. El a adăugat că soţia sa Elin, care a spart geamul maşinii cu o crosă de golf pentru a-l putea scoate din automobil, a fost "foarte curajoasă".

O vecină a lui Woods a declarat, marţi, că rănile sportivului sunt similare cu cele ale unei persoane implicate într-un "uşor accident" şi nu cu cele ale unui bărbat "bătut de soţie".

Tiger Woods ar urma să revină în competiţie în februarie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici