Timberlake despre rolul din "Love Guru": Cel mai greu din cariera sa (Video)

Justin Timberlake a declarat că unul dintre cele mai grele lucruri pe care l-a făcut vreodată a fost să înveţe să joace hochei, cerinţă necesară pentru rolul său din producţia "Love Guru".

10 afișări
Imaginea articolului Timberlake despre rolul din "Love Guru": Cel mai greu din cariera sa (Video)

Timberlake despre rolul din "Love Guru": Cel mai greu din cariera sa (Video)

"Mi-a fost greu să învăţ să joc rolul unui portar de hochei, cu două săptămâni înainte de a placa la Toronto, pentru debutul filmărilor. Am jucat, când eram mai tânăr, hochei pe role, dar nu e acelaşi lucru", a declarat Justin Timberlake, informează site-ul femalefirst.co.uk.

"Să joc rolul unui portar de hochei a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe le-am făcut vreodată", a mai spus Timberlake.

Artistul, care, potrivit unor surse, intenţionează să o ceară în căsătorie pe iubita sa, actriţa Jessica Biel, a mai declarat că plănuieşte să ia o pauză pe plan profesional în cursul acestui an.

"Cred că muncesc foarte mult anul acesta, aşa că voi lua o pauză. Când eşti adult şi ai ajuns într-un loc de care eşti mulţumit, îţi dai seama că munca nu este totul în viaţă", a mai spus Justin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici