Toate informaţiile despre starea pârtiilor pe Info Schi România

Aplicaţia Info Schi România s-a relansat în 2015 cu mult mai multe funcţii, precum şi cu o serie de streaming-uri live care prin intermediul camerelor web transmit imagini live de pe mai multe pârtii de schi din România.

2295 afișări
Imaginea articolului Toate informaţiile despre starea pârtiilor pe Info Schi România

Toate informaţiile despre starea pârtiilor pe Info Schi România

Ghidul online al staţiunilor montane&sporturi de iarnă - Info Schi România (http://www.romaniaturistica.ro/info-schi) - a făcut o schimbare de imagine şi conţinut pentru a oferi turiştilor şi pasionaţiilor sporturilor de iarnă, posibilitatea de a verifica în timp real prin intermediul camerelor web, dar şi a secţiunilor dezvoltate în aces sens, informaţii legate de starea şi calitatea pârtiei; condiţiile meteo şi evoluţia vremii; localizarea GPS a staţiunii şi a pârtiilor de schi; programul şi tarifele practicate; ofertele sezonului şi evenimentele organizate de-a lungul sezonului de schi; posibilitatea de a contacta formaţia de salvamont şi alte informaţii de interes.

De asemenea, turistul este invitat să participe activ la dezvoltarea aplicaţiei, dar şi să dialogheze direct cu comunitatea riderilor şi să ofere la rândul lui informaţii altor pasionaţi de sporturi de iarnă, putând posta o ştire, un eveniment şi publica proprile articole turistice de interes, albume foto cu distracţia de pe pârtii, comentarii despre calitatea pârtiei şi condiţiile de schiat, sugestii etc.

Aplicaţia Info Schi România oferă, în premieră pentru România, posibilitatea ca schiorii, snowboarderii şi cei care practică săniuşul şi plimbările cu snowmobiul să îşi procure o asigurare pentru sporturi de iarnă valabilă în toate staţiunile montane din ţară.

De asemenea, aplicaţia oferă posibilitatea agenţiilor economici din staţiunile de iarnă să îşi promoveze afacerile, respectiv unităţi de cazare, restaurante, centre de închiriat echipamente de iarnă, monitori de schi, cluburi şi discoteci - locuri de petrecere a timpului liber, etc.

Prin intermediul camerelor web se pot vedea în timp real condiţiile meteorologice şi starea pârtiilor de schi din România, imaginile fiind disponobile live la http://www.romaniaturistica.ro/info-schi sau http://www.romaniaturistica.ro/live

În curând, România Turistică va găzdui mai multe camere web care transmit imagini live de pe pârtiile de schi din Carpaţi şi vor putea fi văzute direct din cadrul secţiuni Live al pârtiilor de schi.

Proiect a fost iniţiat, implementat şi dezvoltat de MASTER BUSINESS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici