Tokio Hotel cântă la MTV World Stage

MTV difuzează vineri, de la ora 00.00, un concert susţinut de trupa Tokio Hotel, celebră în rândul adolescenţilor din întreaga lume, informează postul de televiziune.

171 afișări
Imaginea articolului Tokio Hotel cântă la MTV World Stage

Tokio Hotel cântă la MTV World Stage (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adam Lambert, unul dintre cei mai populari finalişti ai celei de-a 8-a ediţii a megashow-ului American Idol, a declarat într-un interviu recent că este fascinat de look-ul androgin al artistului Bill Kaulitz, solistul trupei Tokio Hotel. "Nu am văzut niciodată până acum vreo altă persoană a cărui figură să mi se pară atât de fascinanată precum cea a lui Bill. Mi se pare că are o frumuseţe absolut specială, ceea ce-l face să pară de-a dreptul nepământean", a spus el.

Trupa Tokio Hotel a făcut adevarate ravagii în rândul adolescenţilor. Popularitatea de care se bucură Bill şi membrii formaţiei sale nu le-au adus însă numai bucurii şi satisfacţii, ci si mici necazuri. Recent, un grup de patru fete numite "Les Afghans on tour" din Franţa le face zile negre. Fetele îi urmăresc de aproximativ 6 luni şi sunt pe urmele lor în orice ţară în care susţin concerte. Ba mai mult, Bill şi fratele său, de asemenea membru al trupei, au primit numeroase scrisori de ameninţare, iar maşinile le-au fost deseori vandalizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici