Tom Cruise a confirmat că va juca în "Misiune: Imposibilă IV"

Actorul american Tom Cruise a acceptat să joace în cel de-al patrulea film din seria "Misiune Imposibilă", au confirmat, marţi, reprezentanţii studiourilor producătoare, Paramount Studios, informează accesshollywood.com.

24 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise a confirmat că va juca în "Misiune: Imposibilă IV"

Tom Cruise a confirmat că va juca în "Misiune: Imposibilă IV" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tom Cruise va fi, totodată, producătorul acestui film, împreună cu J.J. Abrams, regizorul celui de-al treilea film din această franciză.

"Tom şi J.J. sunt foarte talentaţi şi sunt nerăbdători să colaboreze pentru a relansa această franciză legendară", a declarat Brad Grey, directorul general de la Paramount Pictures.

Atât Tom Cruise, cât şi J.J. Abrams caută în prezent un regizor pentru acest film, care va fi lansat cu ocazia Memorial Day din 2011. "Misiune: Imposibilă IV" va concura cu pelicula "The Hangover 2", produsă de Warner Bros. şi care va fi lansată în acelaşi weekend.

Tom Cruise a interpretat în premieră rolul agentului secret Ethan Hunt în primul film, "Misiune: Imposibilă", lansat în 1996. Actorul american şi-a reluat acest rol, patru ani mai târziu, în al doilea film din serie, regizat de John Woo.

Cele trei filme ale francizei "Misiune: Imposibilă" au generat împreună încasări de peste 1,4 miliarde de dolari pe plan mondial.

Tom Cruise a încheiat recent filmările pentru thrillerul de spionaj "Knight and Day", în care joacă alături de Cameron Diaz, ce va fi lansat în iulie 2010. Cel mai recent rol al său a fost cel din "Operaţiunea Valkyrie", lansat în decembrie 2008.

J.J. Abrams a avut un succes răsunător în 2009 cu superproducţia "Star Trek: Un nou început", care a avut încasări de peste 385 de milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici