Tom Cruise a felicitat-o pe Nicole Kidman

Actorul Tom Cruise a felicitat-o pe fosta sa soţie, Nicole Kidman, care a născut, luni dimineaţa, o fetiţă pe nume Sunday Rose.

155 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise a felicitat-o pe Nicole Kidman

Tom Cruise a felicitat-o pe Nicole Kidman (Imagine: Mediafax/AFP)

Se pare că actriţa a primit "o cameră plină de flori" de la Cruise, conform declaraţiilor făcute de o sursă apropiată actriţei, pentru The Mirror, informează entertainmentwise.com. Nicole Kidman şi Tom Cruise au doi copii adoptaţi, Isabella, 15 ani, şi Connor, 13 ani.

"Nicole şi Keith sunt încântaţi de copilul lor. Nicole vrea să fie o mamă puternică şi a refuzat toate ofertele de ajutor pe care le-a primit. Dar sora sa şi o dădacă o vor ajuta pe viitor, dacă va avea nevoie", a declarat sursa.

"A primit sute de buchete de flori de la oameni. Tom (Cruise, n.r.) a fost unul dintre primii care au sunat-o şi i-a trimis flori cât să umple o cameră întreagă", a mai spus sursa.

Totodată, sursa a precizat că primul-ministru al Australiei, Kevin Rudd, i-a trimis un bilet de felicitare.

Sunday Rose va fi botezată, duminică, în Australia, de către acelaşi preot care a oficiat ceremonia de căsătorie a lui Nicole cu Keith Urban, în urmă cu doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici