Tom Cruise ar putea juca din nou alături de Jack Nicholson

Tom Cruise şi Jack Nicholson, care au jucat împreună în lungmetrajul "Oameni de onoare/ A Few Good Men" (1992), ar putea fi din nou colegi de distribuţie, de această dată în comedia "El Presidente", informează contactmusic.com.

19 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise ar putea juca din nou alături de Jack Nicholson

Tom Cruise ar putea juca din nou alături de Jack Nicholson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei americane de specialitate, Tom Cruise ar fi semnat deja pentru acest rol, iar Jack Nicholson se află în negocieri avansate cu producătorii filmului.

Comedia "El Presidente" spune povestea unui agent al serviciilor secrete americane, dedicat profesiei sale - interpretat de Tom Cruise - şi care primeşte misiunea de a-l supraveghea pe un fost preşedinte al Statelor Unite ale Americii, acest rol urmând să fie interpretat de Jack Nicholson.

Misiunea agentului american este destul de plictisitoare, până în ziua în care "clientul" său primeşte ameninţări cu moartea, iar cei doi protagonişti sunt obligaţi să părăsească în mare grabă reşedinţa fostului preşedinte american pentru a-şi salva vieţile.

Filmul, produs de studiourile Warner Bros., va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Dan Goor.

Filmul "Oameni de onoare/ A Few Good Men", lansat în noiembrie 1992, a avut încasări de 243,2 milioane de dolari pe plan mondial.

Tom Cruise, starul francizei "Misiune: Imposibilă", a lansat pe marile ecrane, la începutul lui 2009, filmul "Operaţiunea Valkyrie". El traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, fiind anunţat în distribuţia mai multor filme - "The Tourist", "Sleeper", "The Monster of Florence". Recent, el şi-a lansat pelicula "Întâlnire explozivă/ Knight and day", unde joacă alături de Cameron Diaz.

Jack Nicholson este una dintre "legendele" în viaţă de la Hollywood, fiind recompensat de-a lungul anilor cu trei premii Oscar - pentru rolurile din "Zbor deasupra unui cuib de cuci" (1975), "Vorbe de alint/ Terms of Endearment" (1983) şi "Mai bine nu se poate/ As Good as It Gets" (1997) - din 13 nominalizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici