Tom Cruise, în rolul preşedintelui SUA

Actorii americani Tom Cruise şi Denzel Washington vor juca împreună în thriller-ul politic "The 28th Amendment", care va fi regizat de germanul Florian Henckel Von Donnersmarck, recompensat cu Oscar, şi produs de studiourile Warner Bros., informează allocine.fr.

12 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise, în rolul preşedintelui SUA

Tom Cruise, în rolul preşedintelui SUA

Regizorul acestui proiect va fi germanul Florian Henckel Von Donnersmarck. Cineastul german, care nu a mai filmat nimic după "Viaţa celorlalţi", câştigătorul premiului Oscar pentru film străin în 2007, l-a înlocuit pe Phillip Noyce.

Pentru întoarcerea sa pe platourile de filmare, Von Donnersmarck va pune în scenă înfruntarea dintre doi actori celebri de la Hollywood. Tom Cruise, recent apărut pe afişul filmului "Operaţiunea Valkyrie", va interpreta rolul preşedintelui Statelor Unite, care trebuie să se lupte cu o organizaţie secretă condusă de Denzel Washington.

Criticii de film au remarcat cu această ocazie un detaliu insolit: Tom Cruise ar putea să interpreteze rolul preşedintelui Statelor Unite în două ipostaze diferite, la mică distanţă una de cealaltă în timp, deoarece actorul american urmează să joace acest rol şi în viitorul proiect cinematografic "Motorcade".

Nu se ştie, deocamdată, când vor începe filmările pentru thriller-ul "The 28th Amendment".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici