Tom Cruise plănuieşte să facă "Misiune: Imposibilă 4"

Actorul şi producătorul american Tom Cruise plănuieşte să realizeze partea a patra a seriei "Misiune: Imposibilă", care a avut un mare succes comercial.

42 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise plănuieşte să facă "Misiune: Imposibilă 4"

Tom Cruise plănuieşte să facă "Misiune: Imposibilă 4"

Tom Cruise şi producătorul Sumner Redstone, patronul gigantului american de media Viacom, compania care deţine studioul Paramount, s-au întâlnit pentru a discuta despre acest proiect, la doi ani după ce au pus capăt unei colaborări de succes care a durat 14 ani, informează Corriere della Sera.

Potrivit unor surse, scenariştii s-au apucat deja să lucreze pentru partea a patra a seriei de succes "Misiune: Imposibilă".

În 2006, Redstone a anunţat că renunţă la colaborarea cu Cruise din cauza comportamentului vedetei. Actorul, în vârstă de 46 de ani, a fost atunci criticat pentru atitudinea din 2005, când a sărit pe canapea în timpul emisiunii de televiziune moderată de celebra Oprah Winfrey, pentru a-şi exprima dragostea pentru cea care ulterior i-a devenit soţie, Katie Holmes, mai tânără decât el cu 17 ani şi care în aprilie 2006 i-a dăruit o fiică, Suri.

De asemenea, în plină campanie de promovare a filmului "Războiul lumilor", în regia lui Steven Spielberg, actorul a atacat verbal un prezentator de televiziune care a declarat că face şedinţe de psihanaliză. Psihanaliza este una dintre ţintele preferate ale sectei scientologice, Tom Cruise fiind cel mai celebru membru al acestui cult. După acest incident, Cruise a fost extrem de ironizat de jurnalişti şi de actorii de comedie americani.

Din parteneriatul lui Cruise cu Paramount, care a început în 1992, au rezultat filme cu buget mare precum "Războiul lumilor" şi "Misiune: Imposibilă 3". În urma acestei asocieri, salariul lui Cruise a ajuns să atingă o treime din încasări.

Totuşi, "Misiune: Imposibilă 3" a fost un relativ eşec de box office în America de Nord, cu încasări de doar 134 de milioane de dolari pentru un buget de filmări de 150 de milioane. În străinătate, filmul a avut încasări de 263,8 de milioane de dolari. Pentru aceste slabe încasări s-a dat vina pe comportamentul lui Cruise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici