Tom Cruise şi Cameron Diaz, din nou împreună pe marile ecrane

Actorii americani Tom Cruise şi Cameron Diaz ar putea să joace din nou împreună, într-o comedie romantică regizată de James Mangold, după ce au împărţit afişul filmului "Vanilla Sky - Deschide ochii" în 2001, informează allocine.fr.

42 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise şi Cameron Diaz, din nou împreună pe marile ecrane

Tom Cruise şi Cameron Diaz, din nou împreună pe marile ecrane

James Mangold este cunoscut pentru regia filmelor "Walk the line - Povestea lui Johnny Cash" şi "Drumul dreptăţii / 3:10 to Yuma".

Chiar dacă următorul film al regizorului nu este, pentru moment, decât în stadiul de proiect, surse de la Hollywood au declarat că Tom Cruise şi Cameron Diaz se află în negocieri avansate cu studiourile 20th Century Fox, pentru a interpreta personajele principale într-o comedie romantică.

Titlul provizoriu este "Wichita", iar scenariul filmului este în lucru, urmând să fie scris de Scott Frank ("Minority Report - Raport special", 2002). Cameron Diaz va interpreta rolul unei femei norocoase în dragoste, care, după o întâlnire neaşteptată cu misteriosul Tom Cruise, vede cum norocul o părăseşte complet. Compania Fox nu a precizat data începerii filmărilor.

Tom Cruise şi Cameron Diaz au jucat împreună în lungmetrajul "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001).

Cameron Diaz este una dintre actriţele cel mai bine plătite la Hollywood. Ea este cunoscută publicului din producţii precum "Îngerii lui Charlie", "Mary cea cu vino-ncoace" şi "Shrek".

Tom Cruise şi-a lansat de curând pe marile ecrane filmul "Operaţiunea Valkyrie". Eroul din "Misiune Imposibilă" traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, el fiind anunţat în distribuţia mai multor filme - "The Tourist", "Sleeper" şi "The Monster of Florence" - a căror lansare este prevăzută pentru 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici