Tom Cruise şi Katie Holmes îşi doresc pentru anul 2010 un al doilea copil

Actorii Tom Cruise şi Katie Holmes au declarat recent că îşi doresc pentru anul 2010 un al doilea copil, informează femalefirst.co.uk.

81 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise şi Katie Holmes îşi doresc pentru anul 2010 un al doilea copil

Tom Cruise şi Katie Holmes îşi doresc pentru anul 2010 un al doilea copil

Cei doi actori, care au sărbătorit recent a treia aniversare a căsătoriei, au declarat că a sosit timpul să îşi mărească familia şi să îi ofere fetiţei lor, Suri, un frate.

Un bun prieten al cuplului a declarat pentru revista americană OK!: "Ea (Katie Holmes - n.r.) nu mai simte că ar fi doar doamna Cruise. A redevenit ea însăşi. Ea şi Tom (Cruise - n.r.) au anumite divergenţe de opinii uneori, însă în sinea lor se iubesc foarte mult. Asta este tot ceea ce contează".

Tom Cruise, în vârstă de 47 de ani, şi Katie Holmes, în vârstă de 30 de ani, s-au cunoscut în aprilie 2005. Ei discută de mai multă vreme despre posibilitatea de a mai avea un copil.

Katie Holmes, care a terminat recent filmările pentru "The Extra Man Mary" şi "Don't Be Afraid of the Dark", îşi doreşte însă, potrivit presei americane, să mai joace într-un film cu succes de casă înainte de a-şi mări familia.

"Katie a trebuit să îşi amâne mai multe filme după naşterea lui Suri", a declarat o sursă.

Cel mai recent film în care a fost distribuită Katie Holmes, intitulat "Mad Money", a fost un adevărat eşec din punct de vedere comercial. Lansată în 2008, această comedie în care mai apar Queen Latifah şi Diane Keaton abia a reuşit să îşi acopere din biletele vândute cheltuielile de producţie de 22 de milioane de dolari.

Tom Cruise, starul francizei "Misiune: Imposibilă", a lansat pe marile ecrane, la începutul lui 2009, filmul "Operaţiunea Valkyrie". El traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, fiind anunţat în distribuţia mai multor filme - "The Tourist", "Sleeper", "The Monster of Florence" şi "Knight and day".

Tom Cruise mai are doi copii, adoptaţi împreună cu fosta sa soţie, actriţa australiană Nicole Kidman - Connor şi Isabella.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici