Tom Cruise şi Katie Holmes, prima apariţie împreună într-un film

Cuplul de staruri hollywoodiene Tom Cruise-Katie Holmes ar putea apărea pentru prima dată împreună pe marile ecrane, în comedia "Food Fight".

175 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise şi Katie Holmes, prima apariţie împreună într-un film

Tom Cruise şi Katie Holmes, prima apariţie împreună într-un film (Imagine: Mediafax/AFP)

Filmul prezintă povestea unui bucătar arogant din New York, care este obligat să lucreze în cantina unei şcoli, potrivit femalefirst.co.uk.

Tom Cruise va interpreta rolul principal, în vreme ce Katie ar putea juca fie rolul unei profesoare, fie pe cel al unei angajate a cantinei, potrivit jurnalistului Bill Zwecker, de la Chicago Sun Times.

Un reprezentant al Universal Pictures, care va produce pelicula, a refuzat să comenteze informaţia, declarând: "Este o noutate pentru mine!".

Scenariul filmului este semnat de Adam Brooks ("Desigur... poate că...", "Cu duzina e mai ieftin!", "Cu capul pe umeri").

Nu este pentru prima dată când Tom Cruise joacă într-un film alături de partenera sa de viaţă.

În 1990, acesta a jucat împreună cu fosta sa soţie, actriţa australiană Nicole Kidman, în "Zilele tunetului", şi a repetat de două ori experienţa, cu "Departe, departe" (1992) şi "Cu ochii larg închişi" (1999).

În 2001, Tom Cruise a jucat alături de fosta sa iubită, Penelope Cruz, în filmul "Vanilla Sky- Deschide ochii".

Tom Cruise, în vârstă de 45 de ani, Katie Holmes, în vârstă de 30 de ani, sunt căsătoriţi din noiembrie 2006 şi au împreună o fetiţă, Suri. Tom mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptaţi în timpul căsniciei sale cu cu actriţa Nicole Kidman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici