Tom Cruise vrea să cumpere casa de vacanţă din Italia a lui George Clooney

Actorul Tom Cruise, a cărui viaţă personală este afectată în această perioadă de divorţul de Katie Holmes, se gândeşte să cumpere reşedinţa de vacanţă pe care George Clooney o deţine pe malul lacului Como din nordul Italiei.

491 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise vrea să cumpere casa de vacanţă din Italia a lui George Clooney

Tom Cruise vrea să cumpere casa de vacanţă din Italia a lui George Clooney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul în vârstă de 50 de ani a declarat deja că îşi doreşte să îşi găsească liniştea după despărţirea de Katie Holmes, în vârstă de 33 de ani, produsă în luna iunie, informează thesun.co.uk.

Tom Cruise are în vizor şi un castel medieval situat la circa 160 de kilometri depărtare de nordul Romei. Însă actorul George Clooney, în vârstă de 51 de ani, îşi doreşte ca Tom Cruise să se mute în Villa Oleandra, reşedinţa sa de pe lacul Como. La rândul său, Clooney caută să îşi schimbe casa de vacanţă de pe lacul Como cu o reşedinţă în Salerno, în sudul Italiei, deoarece iubita lui, Stacy Keibler, nu este un fan al zonei din apropierea oraşului Milano.

Totuşi, potrivit unor surse, Tom Cruise ar căuta o casă şi în New York, pentru a fi aproape de fiica sa, Suri, care locuieşte în prezent cu Katie Holmes.

Tom Cruise ocupă primul loc în Topul 100 al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood, publicat de revista Forbes. Actorul american, a cărui viaţă personală este afectată în această perioadă de divorţul de Katie Holmes, a câştigat 75 de milioane de dolari în perioada 1 mai 2011 - 1 mai 2012, au anunţat editorii revistei Forbes.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

În afară de cariera sa cinematografică, Tom Cruise este celebru pentru că este un membru marcant al cultului scientologic, considerat o sectă în multe ţări europene. Acesta a fost fondat în Statele Unite, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizaţii extraterestre. Cultul are statut de întreprindere comercială şi milioane de adepţi pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente. Adepţii trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor, dar şi ca activist dedicat cauzelor umanitare. În 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a câştigat şi Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte bună şi noroc", "Michael Clayton", "Sus, în aer/ Up in the Air", "Descendenţii/ The Descendants", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici