Tom Hanks, invitat să susţină un discurs la ceremonia de absolvire a cursurilor Universităţii Yale

Actorul american Tom Hanks a fost invitat să susţină un discurs în cadrul ceremoniei de absolvire din acest an a cursurilor Universităţii Yale.

396 afișări
Imaginea articolului Tom Hanks, invitat să susţină un discurs la ceremonia de absolvire a cursurilor Universităţii Yale

Tom Hanks, invitat să susţină un discurs la ceremonia de absolvire a cursurilor Universităţii Yale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul va susţine acest discurs în faţa studenţilor absolvenţi, pe 22 mai (Class Day), cu o zi înainte de înmânarea diplomelor acordate de această prestigioasă universitate americană, informează express.co.uk.

Tom Hanks s-a declarat onorat de acest proiect.

"Este grozav, dar este şi o responsabilitate mare. Am început să fac ciorne, să văd ce va merge, ce nu va merge. Voi scoate eu ceva până la urmă", a declarat actorul american în emisiunea prezentată de Oprah Winfrey.

Universitatea Yale invită în fiecare an o personalitate care susţine acest discurs în faţa studenţilor absolvenţi de Class Day, cu o zi înainte de ceremonia oficială de remitere a diplomelor universitare.

Tom Hanks, dublu laureat cu Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) şi "Philadelphia" (1995), va putea fi văzut în curând pe marile ecrane alături de Julia Roberts, în filmul "Larry Crowne", pe care l-a regizat şi produs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici