Tom Hanks va produce un film despre asasinarea lui John F. Kennedy

Actorul american Tom Hanks va produce un film despre evenimentele care au dus la asasinarea preşedintelui american John F. Kennedy, în 1963.

170 afișări
Imaginea articolului Tom Hanks va produce un film despre asasinarea lui John F. Kennedy

Tom Hanks (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tom Hanks va face, astfel, echipă cu Gary Goetzman pentru a realiza filmul care va prezenta asasinarea lui John F. Kennedy de către Lee Harvey Oswald, pe 22 noiembrie 1963, informează contactmusic.com.

Titlul proiectului este "Parkland" şi face referire la spitalul din Dallas unde a fost pronunţat decesul preşedintelui Statelor Unite ale Americii.

Filmul va prezenta evenimentele din perspectiva unui reporter, a unui tânăr doctor, a membrilor din staff-ul politicianului, dar şi a soţiei acestuia, Jackie Kennedy, şi a fratelui lui Oswald.

Încă nu a fost stabilită data premierei.

Tom Hanks, dublu laureat cu Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) şi "Philadelphia" (1995), a putut fi văzut în ultimii ani pe marile ecrane în "Codul lui Da Vinci" şi "Îngeri şi demoni" - ambele realizate pe baza romanelor omonime scrise de Dan Brown -, dar şi alături de Julia Roberts, în filmul "Larry Crowne", pe care l-a regizat şi produs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici