Tom Hanks va produce un thriller despre un spion nazist

Actorul american Tom Hanks va produce un thriller despre un spion nazist care a existat în realitate, Eddie Chapman, pe baza unei biografii publicate recent de Ben Macintyre, "Agent Zigzag: A True Story of Nazi Espionage, Love, and Betrayal", informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Tom Hanks va produce un thriller despre un spion nazist

Tom Hanks va produce un thriller despre un spion nazist

Compania New Line Cinema a câştigat drepturile de adaptare a cărţii scrise de Ben Macintyre, iar filmul va fi produs de Hanks în asociere cu partenerul său, Gary Goetzman.

Cartea prezintă viaţa adevărată a lui Eddie Chapman, un infractor şi amator de femei care a fost recrutat de nazişti la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Chapman a devenit repede un as al spionajului şi, pe când se afla în misiune pentru a distruge o fabrică de avioane din Marea Britanie, a contactat MI5, serviciile secrete britanice, începându-şi astfel viaţa de agent dublu.

Cartea a avut un foarte mare succes şi drepturile de ecranizare au fost achiziţionate contra unei sume în dolari de şapte cifre, care nu a fost dezvăluită.

Warner Bros. a realizat un film despre Chapman în 1966, "Triple Cross". Scenariul filmului care l-a avut în rolul principal pe Christopher Plummer s-a bazat pe o carte intitulată "The Eddie Chapman Story", scrisă de Edward Chapman şi Frank Owen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici