Tom Jones şi-a anulat recitalul de la deschiderea Jocurilor Olimpice din cauza unei bronşite

Cântăreţul galez Tom Jones şi-a cerut scuze fanilor săi pentru că a fost nevoit să îşi anuleze un recital din cadrul manifestărilor care au marcat deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra, din cauză că s-a îmbolnăvit de bronşită.

113 afișări
Imaginea articolului Tom Jones şi-a anulat recitalul de la deschiderea Jocurilor Olimpice din cauza unei bronşite

Tom Jones şi-a anulat recitalul de la deschiderea Jocurilor Olimpice din cauza unei bronşite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul în vârstă de 72 de ani se număra printre celebrităţile invitate să distreze zeci de mii de oameni în cadrul unui concert în aer liber organizat sâmbătă, în Hyde Park, în cadrul manifestărilor care au marcat deschiderea Jocurilor Olimpice, informează accesshollywood.com.

Tom Jones a fost înlocuit cu cântăreţul britanic Will Young.

Într-o postare pe Twitter, Tom Jones a cerut scuze tuturor fanilor săi, precizând că doctorii i-au recomandat să îşi anuleze concertele pe care le avea programate sâmbătă şi duminică.

"Mulţumesc pentru toate mesajele frumoase, nu ştiu dacă susţinerea tuturor mă face să mă simt mai bine sau rău! Sunteţi cei mai buni!", a adăugat cântăreţul într-o altă postare pe Twitter.

Concertul care îl avea pe afiş şi pe Tom Jones face parte din manifestările organizate la Londra pentru persoanele care nu au bilete de intrare la manifestările din cadrul Jocurilor Olimpice, dar care au totuşi oportunitatea de a asculta muzică şi de a se uita gratuit la competiţii pe ecrane mari, în aer liber, în spaţii special amenajate.

Jocurile Olimpice de Vară de la Londra au debutat pe 27 iulie şi se desfăşoară până pe 12 august.

De la lansarea albumului "It's Not Unusual", în 1965, Sir Tom Jones a vândut în întreaga lume mai bine de 100 de milioane de albume. În 1999, el a lansat şi un album ce a cuprins colaborări, intitulat "Reload", iar în 2002 a scos pe piaţă "Mr. Jones" - un material discografic ce cuprindea coveruri.

Cântăreţul galez a susţinut două concerte şi în România, unul anul trecut, şi unul în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici