Toni Grecu prezintă în seara de Revelion "Gala Premiilor Serviciului Român de Comedie 2010"

Toni Grecu va prezenta pe 31 decembrie, de la ora 20.30, "Gala Premiilor Serviciului Român de Comedie 2010", la Pro TV, informează televiziunea.

70 afișări
Imaginea articolului Toni Grecu prezintă în seara de Revelion "Gala Premiilor Serviciului Român de Comedie 2010"

Toni Grecu prezintă în seara de Revelion "Gala Premiilor Serviciului Român de Comedie 2010"

După un an în care au întors pe toate părţile, cu mult umor, personajele şi întâmplările politice şi mondene din ţară, agenţii "Serviciului Român de Comedie" se pregătesc să încheie anul la Pro TV într-un stil mare. Toni Grecu va prezenta chiar pe 31 decembrie, de la 20.30, "Gala Premiilor Serviciului Român de Comedie 2010".

Secondat de Bianca Silicoşanu, interpretată de Aniela Petreanu, Toni Grecu îi va premia, printre alţii, pe Traian Băsescu (Valentin Darie), Emil Boc (Claudiu Maier) sau Gigi Becali (Dragoş Stoica).

"În seara festivă de Revelion, cele mai importante, mai haioase şi comice personaje din peisajul politic şi monden al României vor veni la SRC să-şi ridice premiul şi să rostească o urare", spune Toni Grecu.

Dacă Traian Băsescu va lua premiul "Cascheta de poliţist", cu diploma "Criza nu s-a terminat/ Şi sunt cel mai înjurat", Emil Boc va surprinde cu o apariţie de zile mari pentru a-şi ridica premiul "Norocosul Anului".

"Vor mai fi premiaţi Sorin Ovidiu Vintu, care va primi premiul «Cel mai urmărit dintre pământeni» pentru stenogramele din dosarul Nicolae Popa, Gigi Becali - «Ciobalonul de aur», Mitică Dragomir, Adrian Mutu, care va primi drept premiu dinţii ospătarului pe care l-a bătut la Florenţa, şi mulţi alţii", mai spune Toni Grecu, şeful de la "Serviciul Român de Comedie".

Şi pentru că anul a fost încărcat cu evenimente care mai de care mai demne de atenţia agenţilor din Casa PROporului, în seara de Revelion ediţia specială a "Serviciului Român de Comedie" va trece în revistă cele mai tari momente ale sezonului. În plus, în aceeaşi seară, agenţii comediei vor prezenta în premieră la televizor "Imnul Expulzaţilor din Franţa".

"Sper să ne distrăm bine împreună în noaptea dintre ani. «Serviciul Român de Comedie» le doreşte telespectatorilor săi un an nou plin de satisfacţii şi de umor. Râzi pentru tine, râzi pentru ţară!", a mai spun Toni Grecu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici