Tony Bennett a anulat în ultimul moment un concert la Royal Albert Hall din Londra, din cauza gripei

Cântăreţul Tony Bennett, în vârstă de 88 de ani, a fost nevoit să anuleze în ultimul moment concertul pe care ar fi trebuit să îl susţină alături de Lady Gaga la Royal Albert Hall din Londra, marţi seară, din cauza unei gripe.

75 afișări
Imaginea articolului Tony Bennett a anulat în ultimul moment un concert la Royal Albert Hall din Londra, din cauza gripei

Tony Bennett (Imagine: Hepta)

Fanii începuseră deja să umple această prestigioasă sală de concerte din Londra, în momentul în care organizatorii evenimentului şi managerii de la Royal Albert Hall i-au informat, prin intermediul unor mesaje pe Twitter, în legătură cu anularea show-ului, informează contactmusic.com.

Într-o serie de mesaje, organizatorii au declarat: "Ne pare foarte rău să vă anunţăm că show-ul din această seară a fost anulat din cauza faptului că Tony Bennett s-a îmbolnăvit. Ne cerem scuze faţă de toţii fanii care sunt dezamăgiţi. Îi vom contacta pe toţi posesorii de bilete imediat ce vom avea mai multe informaţii. De asemenea, îi dorim lui Tony însănătoşire grabnică".

În urma acestor mesaje, mulţi dintre fanii artistului în vârstă de 88 de ani au început să îşi facă griji pentru starea de sănătate a cântăreţului.

Tony Bennett a dorit să îi liniştească şi a publicat la rândul său câteva mesaje pe propriul cont de pe Twitter.

"Îmi pare rău că nu voi cânta la Londra în această seară. Îi iubesc pe fanii mei din Marea Britanie şi apreciez toate urările de însănătoşire pe care mi le-aţi adresat şi sper să scap cât mai repede de această gripă", a declarat Tony Bennett

Lady Gaga s-a adresat la rândul ei fanilor de pe Twitter, spunându-le că artistul american îşi va reveni foarte repede şi că se vor întoarce amândoi pe scenă cu altă ocazie.

"Salut, tuturor! Nu vă faceţi griji pentru Tony, se simte bine! Aşa se întâmplă uneori în showbiz. Vă vom revedea data viitoare", a scris pe Twitter cântăreaţa americană.

Această anulare a avut loc la doar o zi după ce Lady Gaga şi Tony Bennett au cântat împreună pentru prinţul Harry al Marii Britanii, cu ocazia primului show din seria lor de concerte de la Londra, organizat sub forma unei gale de binefacere în sprijinul unei fundaţii de caritate pentru copii, WellChild.

În toamna anului 2014, Tony Bennett şi-a doborât propriul record şi a devenit, la 88 de ani, cel mai în vârstă artist în viaţă care a lansat un album ce a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200, graţie compilaţiei sale de duete cu Lady Gaga. Albumul "Cheek to Cheek" include coveruri interpretate de Tony Bennett şi Lady Gaga după o serie de cântece celebre, precum "Anything Goes" şi "Let's Face The Music And Dance".

Tony Bennett, recompensat de-a lungul timpului cu 16 premii Grammy, considerate Oscarurile muzicii americane, şi-a început cariera în urmă cu 60 de ani. Cântăreţul american Tonny Bennett este considerat o legendă a muzicii jazz, printre ale cărui cântece de succes se numără "I Left My Heart in San Francisco" şi "Rags to Riches". Acesta a devenit, în 2011, la vârsta de 85 de ani, cel mai în vârstă artist ajuns pe primul loc în topul Billboard al vânzărilor de albume din SUA, graţie albumului de duete - "Duets II" -, pe care l-a întregistrat cu alte vedete. Acesta s-a vândut în 179.000 de exemplare într-o săptămână, potrivit revistei Billboard. Albumul conţine 17 duete, printre care se remarcă cele înregistrate de Bennett cu Aretha Franklin, Mariah Carey, Andrea Bocelli, Norah Jones, Lady Gaga şi Amy Winehouse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici