Topul celor mai bine plătite cupluri-vedetă în ultimul an. Ce cântăreţi au trecut pe primul loc

Revista Forbes a publicat topul celor mai bine plătite cupluri de vedetă, căsătoriţii de pe primul loc generând un venit de 78 de milioane de dolari în perioada 1 mai 2011 - 1 mai 2012.

509 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai bine plătite cupluri-vedetă în ultimul an. Ce cântăreţi au trecut pe primul loc

Topul celor mai bine plătite cupluri-vedetă în ultimul an. Ce cântăreţi au trecut pe primul loc (Imagine: Radu Iordache / MediafaxFoto)

Cântăreţii americani Beyonce şi Jay-Z ocupă prima poziţie în topul celor mai bine plătite cupluri de vedete din lume. Cei doi artişti americani au obţinut împreună venituri de 78 de milioane de dolari în perioada 1 mai 2011 - 1 mai 2012. Anul trecut, cuplul a ocupat locul al doilea în acest top, după Gisele Bundchen şi Tom Brady.

Potrivit Forbes, Beyonce a câştigat mai mulţi bani în ultimul an decât soţul ei, obţinând 40 de milioane de dolari din contracte de sponsorizare, vânzările pentru cel mai recent album al ei, intitulat "4", şi redevenţele pentru catalogul ei muzical.

Această cifră este cu atât mai impresionantă cu cât artista americană a făcut o pauză destul de mare în carieră anul trecut, întrucât a rămas însărcinată şi a devenit în premieră mamă, în luna ianuarie a acestui an, odată cu venirea pe lume a fiicei sale, Blue Ivy.

Soţul ei, Jay-Z, a câştigat în aceeaşi perioadă 38 de milioane de dolari, o sumă generată de vânzările albumului "Watch the Throne" - o colaborare muzicală cu Kanye West -, concertele din turneul de promovare a acestui album, vânzările cărţii sale "Decoded", dar şi multe alte afaceri, printre care se numără un club de noapte şi casa lui de discuri Roc Nation.

Pe locul al doilea în acest top s-au clasat modelul Gisele Bundchen şi soţul ei Tom Brady, jucătorul echipei de fotbal american New England Patriots, care au obţinut împreună venituri de 72 de milioane de dolari.

Soţii David şi Victoria Beckham ocupă locul al treilea în acest top, cu venituri cumulate de 54 de milioane de dolari.

Cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt ocupă poziţia a patra, cu venituri de 45 de milioane de dolari, iar pe poziţia a cincea se află cuplul de actori Will şi Jada Pinket Smith, cu venituri de 40 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici