Topul celor mai eleganţi bărbaţi din lume - GALERIE FOTO

Barack Obama a fost desemnat cel mai elegant bărbat din lume, într-un sondaj în care preşedintele american a devansat nume sonore, considerate adevărate legende în lumea modei masculine.

1910 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai eleganţi bărbaţi din lume - GALERIE FOTO

Preşedintele american Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Acest sondaj, organizat de OnePoll.com, a fost efectuat pe un eşantion de 3.000 de bărbaţi din lumea întreagă. Preşedintele american Barack Obama, în vârstă de 47 de ani, a fost ales în fruntea acestui clasament, datorită eleganţei costumelor sale şi simţului său estetic.

"Barack Obama are un simţ estetic foarte dezvoltat, care a contribuit, fără nicio îndoială, la popularitatea de care se bucură", a declarat Jonathan Heilbron, directorul general al mărcii britanice de tricouri Thomas Pink, organizatoarea acestui sondaj inedit.

"Liderii mondiali şi politicienii nu sunt cunoscuţi, de regulă, pentru stilul lor vestimentar. Aşadar, e foarte înviorător să îl avem pe primul loc pe Obama, un preşedinte care este interesat de aspectul său vestimentar", a adăugat Jonathan Heilbron.

Actorul Brad Pitt s-a clasat pe a doua poziţie, graţie abilităţii sale de a fi elegant atât atunci când poartă jeans, cât şi costume.

Pe poziţia a treia s-a clasat fotbalistul britanic David Beckham, al cărui stil trendy l-a ajutat să devină unul dintre cei mai fotografiaţi bărbaţi din lume şi, totodată, imaginea casei Armani pentru campaniile publicitare pentru lenjerie intimă.

Pe locul al patrulea s-a clasat actorul britanic Daniel Craig, interpretul agentului 007 din "Casino Royale" şi "Quantum of Solace: Partea lui de consolare".

Pe locul cinci se află actorul american Al Pacino, laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", şi nominalizat la alte şapte premii ale Academiei de film americane.

Locul şase este ocupat de actorul George Clooney, interpret a numeroase roluri memorabile, precum cele din "Marea hoinăreală", "Regii deşertului", "Syriana", pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, "Ocean's Eleven - Faceţi jocurile!" şi "Misterele Berlinului".

Locul şapte este ocupat de actorul Bill Nighy.

Pe locul opt se află actorul Clint Eastwood. În vârstă de 79 de ani, Eastwood este unul dintre cei mai prolifici regizori de la Hollywood în ultimii ani. El a lansat în 2008 două filme - "Changeling", prezentat la Festivalul de Film de la Cannes, pentru care Angelina Jolie a fost nominalizată la premiile Oscar, şi "Gran Torino".

Actorul Will Smith ocupă locul nouă în acest clasament. Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul pe care l-a interpretat în filmul "Ali" (2001), în care îl portretizează pe pugilistul Muhammad Ali, şi apoi în 2006, pentru rolul din "În căutarea fericirii".

P e locul zece al acestui clasament se află pictorul şi cineastul Andy Warhol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici